Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Foto: De Niro i Stallone na retro plakatima u ulozi boksača za Grudge Match

20.10.2013. Nela Baričević
Foto: IMP awards

Foto: IMP awards

Robert De Niro i Sylvester Stallone pojavili su se na intrigantnim plakatima za nadolazeći Grudge Match redatelja Petera Segala (Tommy Boy, My Fellow Americans, 50 First Dates).

Grudge Match ujedinjuje Stallonea (Rocky) i De Nira (Raging Bull) što u filmu, što u seriji plakata koji najavljuju film. Scenarij napisan od strane Tima Kellehera i Rodneya Rothmana spaja dva gorka suparnika koji su nagovoreni da se vrate u ring čak 50 godina nakon što su se borili za titulu.

Pored njih, u filmu ćete također vidjeti: Kevina Harta, Alana Arkina, Jona Bernthala te Kim Basinger. Grudge Match, prema najavama Warner Bros. Picturesa, u javnost izlazi na Božić 25. prosinca.

Foto: IMP Awards

Foto: IMP Awards

Foto: IMP Awards

Foto: IMP Awards

Foto: IMP Awards

Foto: IMP Awards

(Visited 77 times, 1 visits today)

Komentari