Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Foto: De Niro i Stallone na retro plakatima u ulozi boksača za Grudge Match

20.10.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: IMP awards

Foto: IMP awards

Robert De Niro i Sylvester Stallone pojavili su se na intrigantnim plakatima za nadolazeći Grudge Match redatelja Petera Segala (Tommy Boy, My Fellow Americans, 50 First Dates).

Grudge Match ujedinjuje Stallonea (Rocky) i De Nira (Raging Bull) što u filmu, što u seriji plakata koji najavljuju film. Scenarij napisan od strane Tima Kellehera i Rodneya Rothmana spaja dva gorka suparnika koji su nagovoreni da se vrate u ring čak 50 godina nakon što su se borili za titulu.

Pored njih, u filmu ćete također vidjeti: Kevina Harta, Alana Arkina, Jona Bernthala te Kim Basinger. Grudge Match, prema najavama Warner Bros. Picturesa, u javnost izlazi na Božić 25. prosinca.

Foto: IMP Awards

Foto: IMP Awards

Foto: IMP Awards

Foto: IMP Awards

Foto: IMP Awards

Foto: IMP Awards

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari