Istaknuto
17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

16.10.2018.

The Cure, bend koji je u 40 godina dostigao vrh i tu se utaborio, na vlastiti zahtjev nastupa na Exit festivalu.

Vizart

Foto natječaj Muzeja Anđela

01.03.2015. Ziher.hr
Foto: Facebook/ Muzej Anđela

Foto: Facebook/ Muzej Anđela

Fotografi amateri, ali i oni iskusniji profesionalci imaju priliku sudjelovati u zanimljivom natječaju. Radi se o Natječaju umjetničke fotografije koji po drugi put organizira Muzej Anđela u Varaždinu. Posebnost ovog natječaja je u tome da odluku o pobjedniku neposredno donose korisnici društvene mreže Facebook, odnosno, njihovi lajkovi. Ovogodišnja tema je „Nismo ni znali da smo sreli anđela“, a fotografi ju mogu interpretirati na svoj način, prema vlastitom poimanju. Svoje uratke sudionici će prijavljivati postavljanjem na Facebook stranicu Muzeja.

Natječaj umjetničke fotografije započinje danas, 1. ožujka i traje do 21. ožujka 2015., a ime pobjednika ili pobjednice bit će objavljeno dan kasnije. Sva pravila i postupak prijave bit će postavljeni na FB stranici Muzeja, putem aplikacije za spomenut natječaj.

Pobjednik s najviše lajkova će osim hvale i slave dobiti prikladnu nagradu – autorski rad Željka Prsteca iz serijala „Grad u kojem spavaju anđeli“. Osim pobjednika koji će biti nagrađen temeljem lajkova, stručni žiri u sastavu Željko Prstec (samostalni umjetnik), Marko Zorko (profesionalni fotograf) i Mario Periša (profesionalni fotograf i viši predavač na Sveučilištu Sjever) odabrat će najbolje fotografije po svom izboru. Za fotografije po izboru žirija tokom godine organizirat će se izložba u Muzeju anđela, tako da će se autori moći predstaviti publici, a njihovi radovi postat će dio fundusa Muzeja anđela. Više informacija o tome bit će dostupno nakon Natječaja.

(Visited 72 times, 1 visits today)

Komentari