Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Vizart

Foto natječaj za koncert Hugha Lauriea!

03.07.2014. Eleonora Glišić
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Hughlaurious je natječaj za najveće obožavatelje lika i djela Hugha Lauriea koji organiziraju Dallas Records i Mars koncerti. Kako biste bili se našli među sretnicima koji će uživati u blues izvedbama s albuma Let Them Talk i Didn’t It Rain, pošaljite fotke koje dokazuju vašu privrženost. Organizatori su se inspirirali nedavnim Laurievim tweetom uoči utakmice svjetskog nogometnog prvenstva između rodne mu Engleske i Urugvaja u kojem je napisao “O, Bože! Za sreću sam obukao kostim sretnog pileta, a nosim i češnjak. Učinio sam sve što sam mogao.”, te od natjecatelja traže sljedeće:
“Ako si najveći fan Dr. Housea, želimo to vidjeti!
Ako si najveći fan bluesa Hugha Laurieja, želimo to vidjeti!
Ako si najveći fan Londona, Velike Britanije, kraljice Elizabete, Kate Middleton i princa Georgea, želimo to vidjeti!
Ako si najveći fan blues šešira ili možda više preferiraš cilindre, želimo to vidjeti!
Ako i ti nosiš pileća odijela za sreću, želimo to vidjeti!
Ako ti svi kažu da si identičan Dr. House, definitivno to želimo vidjeti!”
Svoje fotografije možete poslati do nedjelje, 6. srpnja u ponoć na e-mail dallas@dallas.hr ili ih objaviti na Facebooku, Twitteru ili Instagramu pod hashtagom #HughLaurieZg ili #HughlauriousZagreb. Pristigle fotografije bit će objavljene 7. srpnja na službenoj Dallasovoj Facebook stranici. Autor fotografije s najviše lajkova osvaja 3 ulaznice, drugoplasirani dobiva 2 ulaznice, a treći 1 ulaznicu! Lajkati se može do 13. srpnja u ponoć, a pobjednici će biti proglašeni 14.srpnja, dan prije koncerta! Stoga ne treba gubiti nadu već izvježbati svoje najbolje kutove, izvući rekvizite i baciti se na fotkanje i žicanje lajkova.

Komentari