Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Vizart

Foto natječaj za koncert Hugha Lauriea!

03.07.2014. Eleonora Glišić
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Hughlaurious je natječaj za najveće obožavatelje lika i djela Hugha Lauriea koji organiziraju Dallas Records i Mars koncerti. Kako biste bili se našli među sretnicima koji će uživati u blues izvedbama s albuma Let Them Talk i Didn’t It Rain, pošaljite fotke koje dokazuju vašu privrženost. Organizatori su se inspirirali nedavnim Laurievim tweetom uoči utakmice svjetskog nogometnog prvenstva između rodne mu Engleske i Urugvaja u kojem je napisao “O, Bože! Za sreću sam obukao kostim sretnog pileta, a nosim i češnjak. Učinio sam sve što sam mogao.”, te od natjecatelja traže sljedeće:
“Ako si najveći fan Dr. Housea, želimo to vidjeti!
Ako si najveći fan bluesa Hugha Laurieja, želimo to vidjeti!
Ako si najveći fan Londona, Velike Britanije, kraljice Elizabete, Kate Middleton i princa Georgea, želimo to vidjeti!
Ako si najveći fan blues šešira ili možda više preferiraš cilindre, želimo to vidjeti!
Ako i ti nosiš pileća odijela za sreću, želimo to vidjeti!
Ako ti svi kažu da si identičan Dr. House, definitivno to želimo vidjeti!”
Svoje fotografije možete poslati do nedjelje, 6. srpnja u ponoć na e-mail dallas@dallas.hr ili ih objaviti na Facebooku, Twitteru ili Instagramu pod hashtagom #HughLaurieZg ili #HughlauriousZagreb. Pristigle fotografije bit će objavljene 7. srpnja na službenoj Dallasovoj Facebook stranici. Autor fotografije s najviše lajkova osvaja 3 ulaznice, drugoplasirani dobiva 2 ulaznice, a treći 1 ulaznicu! Lajkati se može do 13. srpnja u ponoć, a pobjednici će biti proglašeni 14.srpnja, dan prije koncerta! Stoga ne treba gubiti nadu već izvježbati svoje najbolje kutove, izvući rekvizite i baciti se na fotkanje i žicanje lajkova.

Komentari