Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Foto – Oblivion: Bacite pogled na najnoviji plakat

20.01.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

 

Najnoviji plakat filma „Oblivion“ (hrv. Zaborav) prikazuje Tom Cruisea kako trči odjeven u svemirsko odijelo. Iza njega možemo vidjeti dio svemirske letjelice. Iako ćemo se do dolaska filma, koji je zakazan za 18. travnja 2013., morati strpjeti još koji mjesec, svejedno nije naodmet pogledati plakat.

S obzirom na to da smo već pisali o filmu, i predložili Vam da pogledate trailer, samo ćemo se kratko prisjetiti radnje. Cruise utjelovljuje jednog od svega nekoliko ljudi koji su se našli na post- apokaliptičnoj Zemlji. Zemlji koja se promijenila do neprepoznavanja. Njegova je misija istrijebiti vanzemaljce, no što će mu se sve prepriječiti na tom putu očito ćemo saznati tek iz filma, jer ni ovaj plakat ne otkriva previše.

Foto: ComingSoon.net

Foto: ComingSoon.net

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari