Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Foto – Oblivion: Bacite pogled na najnoviji plakat

20.01.2013. Nela Baričević
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

 

Najnoviji plakat filma „Oblivion“ (hrv. Zaborav) prikazuje Tom Cruisea kako trči odjeven u svemirsko odijelo. Iza njega možemo vidjeti dio svemirske letjelice. Iako ćemo se do dolaska filma, koji je zakazan za 18. travnja 2013., morati strpjeti još koji mjesec, svejedno nije naodmet pogledati plakat.

S obzirom na to da smo već pisali o filmu, i predložili Vam da pogledate trailer, samo ćemo se kratko prisjetiti radnje. Cruise utjelovljuje jednog od svega nekoliko ljudi koji su se našli na post- apokaliptičnoj Zemlji. Zemlji koja se promijenila do neprepoznavanja. Njegova je misija istrijebiti vanzemaljce, no što će mu se sve prepriječiti na tom putu očito ćemo saznati tek iz filma, jer ni ovaj plakat ne otkriva previše.

Foto: ComingSoon.net

Foto: ComingSoon.net

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari