Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Foto – Oblivion: Bacite pogled na najnoviji plakat

20.01.2013. Nela Baričević
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

 

Najnoviji plakat filma „Oblivion“ (hrv. Zaborav) prikazuje Tom Cruisea kako trči odjeven u svemirsko odijelo. Iza njega možemo vidjeti dio svemirske letjelice. Iako ćemo se do dolaska filma, koji je zakazan za 18. travnja 2013., morati strpjeti još koji mjesec, svejedno nije naodmet pogledati plakat.

S obzirom na to da smo već pisali o filmu, i predložili Vam da pogledate trailer, samo ćemo se kratko prisjetiti radnje. Cruise utjelovljuje jednog od svega nekoliko ljudi koji su se našli na post- apokaliptičnoj Zemlji. Zemlji koja se promijenila do neprepoznavanja. Njegova je misija istrijebiti vanzemaljce, no što će mu se sve prepriječiti na tom putu očito ćemo saznati tek iz filma, jer ni ovaj plakat ne otkriva previše.

Foto: ComingSoon.net

Foto: ComingSoon.net

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari