Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Foto: Prve slike likova iz “Noine arke” Darrena Aronofskog!

28.06.2013. Ivan DominikVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/pages/Darren-Aronofsky

Foto: facebook.com/pages/Darren-Aronofsky

Darren Aronofsky, redatelj i filmski genijalac koji plijeni pažnju svakim svojim novim djelom, trenutno radi na filmu Noah, u kojem će obrađivati biblijsko-apokaliptičnu temu Noine arke.

Bit će to film u pravom stilu redatelja koji je već izbacio nekoliko remek djela poput filmova Black Swan ili Requiem for a Dream, a Aronofsky je okupio i zavidnu glumačku postavu. Tako mu naslovnu ulogu Noe igra proslavljeni Russel Crowe, dok će se u sporednim ulogama pojavljivati i Anthony Hopkins, Emma Stone, Ray Winstone, kao i Jennifer Connelly te Logan Lerman.

Upravo ti glumci dobili su svoje prve fotografije i slike, koje pokazuju kako će izgledati u samom filmu, a prenijeli su ih mnogi portali te se likovi u filmu na prvi pogled čine vrlo interesantnima i zaista vizualno osvajaju gledatelja. Film je zasad još u procesu nastajanja i promocije, a datum kada izlazi u reprodukciju već je postavljen te glasi na 28. ožujka 2014. godine.

Anthony Hopkins, Emma Watson i Russell Crowe u filmu Noah; Foto: vulture.com

Anthony Hopkins, Emma Watson i Russell Crowe u filmu Noah; Foto: vulture.com

 

Jenniffer Connelly, Ray Winstone i Logan Lerman u filmu Noah; Foto: vulture.com

Jenniffer Connelly, Ray Winstone i Logan Lerman u filmu Noah; Foto: vulture.com

(Visited 155 times, 1 visits today)

Komentari