Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Film

Foto: Prve slike likova iz “Noine arke” Darrena Aronofskog!

28.06.2013. Ivan Dominik
Foto: facebook.com/pages/Darren-Aronofsky

Foto: facebook.com/pages/Darren-Aronofsky

Darren Aronofsky, redatelj i filmski genijalac koji plijeni pažnju svakim svojim novim djelom, trenutno radi na filmu Noah, u kojem će obrađivati biblijsko-apokaliptičnu temu Noine arke.

Bit će to film u pravom stilu redatelja koji je već izbacio nekoliko remek djela poput filmova Black Swan ili Requiem for a Dream, a Aronofsky je okupio i zavidnu glumačku postavu. Tako mu naslovnu ulogu Noe igra proslavljeni Russel Crowe, dok će se u sporednim ulogama pojavljivati i Anthony Hopkins, Emma Stone, Ray Winstone, kao i Jennifer Connelly te Logan Lerman.

Upravo ti glumci dobili su svoje prve fotografije i slike, koje pokazuju kako će izgledati u samom filmu, a prenijeli su ih mnogi portali te se likovi u filmu na prvi pogled čine vrlo interesantnima i zaista vizualno osvajaju gledatelja. Film je zasad još u procesu nastajanja i promocije, a datum kada izlazi u reprodukciju već je postavljen te glasi na 28. ožujka 2014. godine.

Anthony Hopkins, Emma Watson i Russell Crowe u filmu Noah; Foto: vulture.com

Anthony Hopkins, Emma Watson i Russell Crowe u filmu Noah; Foto: vulture.com

 

Jenniffer Connelly, Ray Winstone i Logan Lerman u filmu Noah; Foto: vulture.com

Jenniffer Connelly, Ray Winstone i Logan Lerman u filmu Noah; Foto: vulture.com

(Visited 139 times, 1 visits today)

Komentari