Istaknuto
19.09.2017.

Do kraja godine ostalo je nešto više od tri mjeseca, taman dovoljno vremena da zaboravimo loše filmsko ljeto - ovo su naslovi koje nećemo propustiti.

18.09.2017.

Međunarodni festival razvojnog kazališta Ganz novi festival u svojem će se 7. izdanju održati u dva termina, od 21. do 24. rujna te od 7. do 16. prosinca. U rujanskom dijelu programa 70-ak umjetnika/ca i studenata/ica te 45 filmskih autora/ica predstavit će svoje plesne i kazališne predstave, multimedijalne instalacije, filmove i radionice.

Film

Foto: Prvi pogled na Paula Giamattija u The Amazing Spider- Man 2

12.05.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Svi zaljubljenici u priču o Spider – Manu mogu na trenutak odahnuti od iščekivanja novog nastavka i baciti pogled na pristiglu fotku. Naime, na fotki vidimo glumca Paula Giamattija koji u filmu utjelovljuje Alekseija Sytsevicha. Iako, dakle, nemamo konkretan pogled na Rhina, svejedno možemo vidjeti Alekseija, lika koji postaje Rhino.

Fotka, podijeljena putem Twittera, prikazuje spomenutog glumca kako vrišteći vozi kamion. Njegovo tijelo prekriveno je tetovažama, a njegova obrijana glava odaje dojam nadmoći. Izvorna poruka napisana je na ruskom te ju je Webb ponovno napisao na engleskom obrativši se fanovima ovim riječima: „Pozdravite Alekseija Sytsevicha.“

Redatelj drugog nastavka priče o Spider – Manu, iliti filma The Amazing Spider – Man 2 jest Marc Webb, a scenarij su napisali Jeff Pinkera, Roberto Orci i Alex Kurtzman.  Radnja se gradi oko Petera Parkera kojega glumi Andrew Garfield. Peter razaznaje koliko je zauzet pokušavajući uskladiti borbu protiv negativaca kao Spider Man i provođenja vremena sa svojom djevojkom Gwen (Emma Stone). Uz to, Peter se trudi održati obećanje dato Gweninu ocu te ju držati podalje bilo kakve opasnosti, no uskoro shvaća da je to praktički nemoguće. Kada na scenu stupi novi negativac Electro (Jamie Foxx), a stari se prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan) vraća, Peter otkriva nove dokaze o svojoj prošlosti.

The Amazing Spider – Man 2 u kina bi trebao doći 2. svibnja 2014. godine, a do tada nam ostaje pratiti nove, zanimljive detalje ekipe sa snimanja.

Foto: twitter.com/MarcW

Foto: twitter.com/MarcW

Komentari