Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Foto: Prvi pogled na The Maze Runner

04.07.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: MTV

Foto: MTV

The Maze Runner se temelji na istoimenoj knjizi Jamesa Dashnera, a redateljski je prvijenac Wesa Balla koji radi prema spomenutoj knjizi i scenariju Noah Oppenheim.

Glavna zvijezda filma, baš kao i knjige, jest Thomas (Dylan O`Brien) koji se budi u zahrđalom liftu, ne sjećajući se tko je. Thomas je zarobljen u središtu zamršenog labirinta sa skupinom dječaka u tajanstvenom svijetu Glade. Jedini izlaz predstavlja navigiranje u Gladeu, odnosno u ogromnom labirintu koji se mijenja svake noći te je pun stvorenja nazvanih Grievers.

Uz O`Briena u The Maze Runneru pojavljuju se Kaya Scodelario, Will Poulter te Thomas Brodie – Sangster. Film se trenutno snima u Louisiani, a u kina stiže 14. veljače 2014.

Foto: MTV

Foto: MTV

Foto: MTV

Foto: MTV

Foto: MTV

Foto: MTV

(Visited 147 times, 1 visits today)

Komentari