Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Foto: Prvi pogled na The Maze Runner

04.07.2013. Nela Baričević
Foto: MTV

Foto: MTV

The Maze Runner se temelji na istoimenoj knjizi Jamesa Dashnera, a redateljski je prvijenac Wesa Balla koji radi prema spomenutoj knjizi i scenariju Noah Oppenheim.

Glavna zvijezda filma, baš kao i knjige, jest Thomas (Dylan O`Brien) koji se budi u zahrđalom liftu, ne sjećajući se tko je. Thomas je zarobljen u središtu zamršenog labirinta sa skupinom dječaka u tajanstvenom svijetu Glade. Jedini izlaz predstavlja navigiranje u Gladeu, odnosno u ogromnom labirintu koji se mijenja svake noći te je pun stvorenja nazvanih Grievers.

Uz O`Briena u The Maze Runneru pojavljuju se Kaya Scodelario, Will Poulter te Thomas Brodie – Sangster. Film se trenutno snima u Louisiani, a u kina stiže 14. veljače 2014.

Foto: MTV

Foto: MTV

Foto: MTV

Foto: MTV

Foto: MTV

Foto: MTV

(Visited 132 times, 1 visits today)

Komentari