Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Robert Redford ostaje bez riječi u novom filmu

18.01.2013. Juro Barukčić

Foto: Facebook.com/RobertRedford

Čovjek protiv prirode tematika je ovog, sudeći po svemu, neobičnog filma. J.C. Chandor, čiji je Margin Call zaradio oskarovsku nominaciju za najbolji scenarij, uzeo je Roberta Redforda za glavnu ulogu u njegovom novom filmu All Is Lost. Još nije poznato puno činjenica, ali bit će to film o čovjeku koji ostaje izgubljen u raljama oceana, boreći se s prirodom i njenim elementima kako bi preživio.

Redford je jučer na Sundance festivalu izjavio jednu čudnu informaciju vezanu za ovaj projekt – neće progovoriti nijednu riječ u filmu. Da, tako je, ni dijaloga ni monologa neće biti u All Is Lost. S obzirom na to da se Margin Call sastojao striktno od dijaloga, bit će zanimljivo gledati na koji način će Chandor napraviti potpuni kreativni preokret u svom ovom filmu. Znamo da je ovakve uloge vjerojatno najteže odglumiti, stoga s nestrpljenjem čekamo pogledati Redfordovu izvedbu.

Foto: deadline.com

(Visited 64 times, 1 visits today)

Komentari