Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Robert Redford ostaje bez riječi u novom filmu

18.01.2013. Juro Barukčić

Foto: Facebook.com/RobertRedford

Čovjek protiv prirode tematika je ovog, sudeći po svemu, neobičnog filma. J.C. Chandor, čiji je Margin Call zaradio oskarovsku nominaciju za najbolji scenarij, uzeo je Roberta Redforda za glavnu ulogu u njegovom novom filmu All Is Lost. Još nije poznato puno činjenica, ali bit će to film o čovjeku koji ostaje izgubljen u raljama oceana, boreći se s prirodom i njenim elementima kako bi preživio.

Redford je jučer na Sundance festivalu izjavio jednu čudnu informaciju vezanu za ovaj projekt – neće progovoriti nijednu riječ u filmu. Da, tako je, ni dijaloga ni monologa neće biti u All Is Lost. S obzirom na to da se Margin Call sastojao striktno od dijaloga, bit će zanimljivo gledati na koji način će Chandor napraviti potpuni kreativni preokret u svom ovom filmu. Znamo da je ovakve uloge vjerojatno najteže odglumiti, stoga s nestrpljenjem čekamo pogledati Redfordovu izvedbu.

Foto: deadline.com

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari