Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Robert Redford ostaje bez riječi u novom filmu

18.01.2013. Juro BarukčićVrijeme čitanja: 1 minuta

Foto: Facebook.com/RobertRedford

Čovjek protiv prirode tematika je ovog, sudeći po svemu, neobičnog filma. J.C. Chandor, čiji je Margin Call zaradio oskarovsku nominaciju za najbolji scenarij, uzeo je Roberta Redforda za glavnu ulogu u njegovom novom filmu All Is Lost. Još nije poznato puno činjenica, ali bit će to film o čovjeku koji ostaje izgubljen u raljama oceana, boreći se s prirodom i njenim elementima kako bi preživio.

Redford je jučer na Sundance festivalu izjavio jednu čudnu informaciju vezanu za ovaj projekt – neće progovoriti nijednu riječ u filmu. Da, tako je, ni dijaloga ni monologa neće biti u All Is Lost. S obzirom na to da se Margin Call sastojao striktno od dijaloga, bit će zanimljivo gledati na koji način će Chandor napraviti potpuni kreativni preokret u svom ovom filmu. Znamo da je ovakve uloge vjerojatno najteže odglumiti, stoga s nestrpljenjem čekamo pogledati Redfordovu izvedbu.

Foto: deadline.com

(Visited 86 times, 1 visits today)

Komentari