Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Film

Foto: Transformers 4 – predstavljen najnoviji automobil

08.06.2013. Nela Baričević
Foto: michaelbay.com

Foto: michaelbay.com

Redatelj Transformersa 4 Michael Bay predstavio je najnoviji automobil u obliku sportskog Lamborghinija Aventadora LP 700 – 4 Coupe. Službena stranica opisala je automobil kao „izvanredan i uzbudljiv“. Prema tome zaključujemo kako je riječ o prvoklasnom sportskom modelu.

Iako zasada nema govora o tome u kojega će se robota transformirati, ne možemo zanemariti ljutit izgled njegovih svjetala. Kako bilo, sigurno je da će ovaj automobil biti san igračka svakog dječaka, a i onih nešto starijih.

U najnovijem dijelu neki od Transformersa doživjet će fizičke preinake, no bez obzira na to Bay tvrdi da će slijediti priču iz prijašnjih nastavaka. Uz njega, na filmu radi scenarist Ehren Kruger, a Mark Wahlberg, Nicola Peltz i Stanley Tucci samo su dio glumačke ekipe. Film se, prema dosadašnjim najavama, očekuje u kinima 27. lipnja sljedeće godine.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Komentari