Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Foto: Transformers 4 – predstavljen najnoviji automobil

08.06.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: michaelbay.com

Foto: michaelbay.com

Redatelj Transformersa 4 Michael Bay predstavio je najnoviji automobil u obliku sportskog Lamborghinija Aventadora LP 700 – 4 Coupe. Službena stranica opisala je automobil kao „izvanredan i uzbudljiv“. Prema tome zaključujemo kako je riječ o prvoklasnom sportskom modelu.

Iako zasada nema govora o tome u kojega će se robota transformirati, ne možemo zanemariti ljutit izgled njegovih svjetala. Kako bilo, sigurno je da će ovaj automobil biti san igračka svakog dječaka, a i onih nešto starijih.

U najnovijem dijelu neki od Transformersa doživjet će fizičke preinake, no bez obzira na to Bay tvrdi da će slijediti priču iz prijašnjih nastavaka. Uz njega, na filmu radi scenarist Ehren Kruger, a Mark Wahlberg, Nicola Peltz i Stanley Tucci samo su dio glumačke ekipe. Film se, prema dosadašnjim najavama, očekuje u kinima 27. lipnja sljedeće godine.

(Visited 131 times, 1 visits today)

Komentari