Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Foto: Transformers 4 – predstavljen najnoviji automobil

08.06.2013. Nela Baričević
Foto: michaelbay.com

Foto: michaelbay.com

Redatelj Transformersa 4 Michael Bay predstavio je najnoviji automobil u obliku sportskog Lamborghinija Aventadora LP 700 – 4 Coupe. Službena stranica opisala je automobil kao „izvanredan i uzbudljiv“. Prema tome zaključujemo kako je riječ o prvoklasnom sportskom modelu.

Iako zasada nema govora o tome u kojega će se robota transformirati, ne možemo zanemariti ljutit izgled njegovih svjetala. Kako bilo, sigurno je da će ovaj automobil biti san igračka svakog dječaka, a i onih nešto starijih.

U najnovijem dijelu neki od Transformersa doživjet će fizičke preinake, no bez obzira na to Bay tvrdi da će slijediti priču iz prijašnjih nastavaka. Uz njega, na filmu radi scenarist Ehren Kruger, a Mark Wahlberg, Nicola Peltz i Stanley Tucci samo su dio glumačke ekipe. Film se, prema dosadašnjim najavama, očekuje u kinima 27. lipnja sljedeće godine.

(Visited 120 times, 1 visits today)

Komentari