Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Foto: Transformers 4 – predstavljen najnoviji automobil

08.06.2013. Nela Baričević
Foto: michaelbay.com

Foto: michaelbay.com

Redatelj Transformersa 4 Michael Bay predstavio je najnoviji automobil u obliku sportskog Lamborghinija Aventadora LP 700 – 4 Coupe. Službena stranica opisala je automobil kao „izvanredan i uzbudljiv“. Prema tome zaključujemo kako je riječ o prvoklasnom sportskom modelu.

Iako zasada nema govora o tome u kojega će se robota transformirati, ne možemo zanemariti ljutit izgled njegovih svjetala. Kako bilo, sigurno je da će ovaj automobil biti san igračka svakog dječaka, a i onih nešto starijih.

U najnovijem dijelu neki od Transformersa doživjet će fizičke preinake, no bez obzira na to Bay tvrdi da će slijediti priču iz prijašnjih nastavaka. Uz njega, na filmu radi scenarist Ehren Kruger, a Mark Wahlberg, Nicola Peltz i Stanley Tucci samo su dio glumačke ekipe. Film se, prema dosadašnjim najavama, očekuje u kinima 27. lipnja sljedeće godine.

(Visited 109 times, 1 visits today)

Komentari