Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Foto: U Nashvilleu otvoren ”The Johnny Cash Museum”

01.06.2013. Monika Savić
Foto: thejohnnycashmuseum_facebook/johnnycash.jpg

Foto: thejohnnycashmuseum_facebook/johnnycash.jpg

Novi muzej posvećen kralju country glazbe, Johnnyju Cashu, otvoren je 30. svibnja u Nashvilleu, Tennessee. Muzej su otvorili supružnici Shannon i Bill Miller. ”Trebali smo imati nešto za sve obožavatelje. Zaista smo sretni što možemo reći obožavateljima da postoji mjesto na kojem mogu slaviti Johnnyja Casha i biti dio svečanosti.”, izjavio je par Miller.

Muzej ”The House of Cash”, koji se nalazio na mjestu Cashove bivše kuće u Hendersonvilleu, zatvoren je i zatim spaljen prije šest godina. Novi muzej sadrži odjeću koju je Cash nosio na nastupima, snimke, gitare i slično, a u sklopu muzeja nalazi se i dućan u kojem se mogu kupiti majice, privjesci sa stihovima nekih njegovih pjesama i ostali proizvodi za  vjerne obožavatelje.

(Visited 57 times, 1 visits today)

Komentari