Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Foto: U Nashvilleu otvoren ”The Johnny Cash Museum”

01.06.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: thejohnnycashmuseum_facebook/johnnycash.jpg

Foto: thejohnnycashmuseum_facebook/johnnycash.jpg

Novi muzej posvećen kralju country glazbe, Johnnyju Cashu, otvoren je 30. svibnja u Nashvilleu, Tennessee. Muzej su otvorili supružnici Shannon i Bill Miller. ”Trebali smo imati nešto za sve obožavatelje. Zaista smo sretni što možemo reći obožavateljima da postoji mjesto na kojem mogu slaviti Johnnyja Casha i biti dio svečanosti.”, izjavio je par Miller.

Muzej ”The House of Cash”, koji se nalazio na mjestu Cashove bivše kuće u Hendersonvilleu, zatvoren je i zatim spaljen prije šest godina. Novi muzej sadrži odjeću koju je Cash nosio na nastupima, snimke, gitare i slično, a u sklopu muzeja nalazi se i dućan u kojem se mogu kupiti majice, privjesci sa stihovima nekih njegovih pjesama i ostali proizvodi za  vjerne obožavatelje.

(Visited 70 times, 1 visits today)

Komentari