Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Foto: U Nashvilleu otvoren ”The Johnny Cash Museum”

01.06.2013. Monika Savić
Foto: thejohnnycashmuseum_facebook/johnnycash.jpg

Foto: thejohnnycashmuseum_facebook/johnnycash.jpg

Novi muzej posvećen kralju country glazbe, Johnnyju Cashu, otvoren je 30. svibnja u Nashvilleu, Tennessee. Muzej su otvorili supružnici Shannon i Bill Miller. ”Trebali smo imati nešto za sve obožavatelje. Zaista smo sretni što možemo reći obožavateljima da postoji mjesto na kojem mogu slaviti Johnnyja Casha i biti dio svečanosti.”, izjavio je par Miller.

Muzej ”The House of Cash”, koji se nalazio na mjestu Cashove bivše kuće u Hendersonvilleu, zatvoren je i zatim spaljen prije šest godina. Novi muzej sadrži odjeću koju je Cash nosio na nastupima, snimke, gitare i slično, a u sklopu muzeja nalazi se i dućan u kojem se mogu kupiti majice, privjesci sa stihovima nekih njegovih pjesama i ostali proizvodi za  vjerne obožavatelje.

(Visited 63 times, 1 visits today)

Komentari