Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Poluamaterska ekranizacija superjunakinje Wonder Woman!

16.03.2013. Juro Barukčić

Foto: youtube.com/screenshot

Vrlo je čudno što, bukvalno govoreći, skoro svi vjeruju da bi filmska ekranizacija o amazonskoj ratnici i superjunakinji Wonder Woman mogla uspjeti, dok Warner Bros. to ne vidi tako. Kruže neke glasine da polako pripremaju projekt, no to je sve rekla-kazala. Međutim, određeni filmaši upuštaju se u vode neovisnog ekraniziranja priče o famoznoj Amazonki, kao što je ovaj put slučaj s koordinatorom kaskaderskih scena Jesseom V. Johnsonom, koji polako grabi redateljsku palicu. Prste je imao u filmovima i blockbusterima kao što su Avatar, Lincoln, Spider-Man, Tin Tin, Thor, The Planet of The Apes i brojni drugi. Za vrijeme tih projekata stekao je znanje o raznim visokobudžetnim tehnikama, akcijskim scenama i vizualnim efektima.

Stoga je napravio trailer-film o Wonder Woman kako bi vidio reakcije publike.  Moja menadžerica i producentska partnerica Kailey Marsh smatra kako je snimanje Wonder Woman odličan način da pokažem svoje sposobnosti na zabavan način.Glavnu ulogu dodijelio je relativno nepoznatoj glumici Nini Bergman, dok se u traileru pojavljuje i Peter Stormare, poznat po ulogama u Fargu, Armageddonu i seriji Prison Break. Trailer je, uzimajući u obzir neovisnu produkciju, izrazito dobar te pokazuje kako bi Wonder Woman stvarno mogla uspjeti na velikim ekranima.

Zasad je Wonder Woman na televiziji najpoznatija po seriji iz 70-tih, koju je tada utjelovila Lynda Carter, s kojom je serija doživjela tri sezone. Strip datira još od davne 1941. godine i prilično je popularan među fanovima DC-a, što je još jedan razlog zašto je čudno što Wonder Woman još nije doživjela filmsku ekranizaciju. Također je i član super-ekipe The Justice League, zajedno s Batmanom, Supermanom, Green Lanternom i Flashom, koja se teškim mukama pokušava dovesti skupa na film. S obzirom na Marvelovu taktiku i uspjeh s Avengersima, DC-u bi možda najpametnije bilo da slijedi Marvel i pokuša ‘blockbusterizirati’ Wonder Woman. Bilo kako bilo, do tada se moramo zadovoljiti ovim trailer i posterom ispod, koji isto tako ne izgleda loše.

Foto: latino-review.com

(Visited 134 times, 1 visits today)

Komentari