Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Knjige

Fraktura među nominiranima na Londonskom sajmu knjiga

21.03.2015. Inga ĐudikVrijeme čitanja: 1 minuta
Bez naslova

Foto: londonbookfair.co.uk/en/ Screenshot

Nakon što je jedna od njihovih naslovnica uvrštena u one najljepše na svijetu, zaprešićka izdavačka kuća Fraktura ne miruje. Dapače, dospjela je u uži krug nominiranih za najboljeg međunarodnog nakladnika za nagradu The Bookseller International Adult Trade Publisher Award na Londonskom sajmu knjiga.

Londonski sajam knjiga postoji već 42 godine, a ove će se godine održavati od 14. do 16. travnja. Prošle su godine polučili veliki uspjeh s izlagačima iz 61 zemlje i brojkom posjetitelja koja premašuje 25 000 iz čak 114 zemalja, a događaj je za ovu godinu najavljen kao „veći i bolji nego ikada“.

Čak i ako ne budu prozvani 14. travnja na svečanoj dodjeli nagrada, ovo je za Frakturu velika stvar – uvršteni su u društvo najvećih i najpoznatijih nakladničkih kuća diljem svijeta, a nominacija im jamči i međunarodno priznanje. Sama završna ceremonija održat će se u Konferencijskom centru Olympia, gdje se održava i cjelokupni Sajam, a dodjelu će voditi Gavin Esler, BBC-jev voditelj.

Sve čestitke idu Frakturi i njihovom radu. Napokon malo sunca iza ove pomrčine.

(Visited 113 times, 2 visits today)

Komentari