Istaknuto
19.11.2018.

Pulska Arena, 19. lipnja. Spremni smo.

14.11.2018.

Otvaramo ti vrata Ziher zajednice - pridruži nam se!

Film

Francuska zvijezda The Intouchablesa u novom X-Menu!

03.03.2013. Ivan Dominik
Foto: facebook.com/OmarSy.fans

Foto: facebook.com/OmarSy.fans

Zvjezdana postava novog filma u serijalu X-Men koji izlazi 2014. godine, X-Men: Days of Future Past, dobila je još jednog poznatog i popularnog glumca, pogotovo u posljednje vrijeme. Glumačkoj postavi, koju predvode novopečena Oscarovka Jennifer Lawrence, Australac Hugh Jackman te standardna Halle Berry kao i mnogim ženama zanimljivi Michael Fassbender, pridružio se i simpatični francuski glumac – Omar Sy.

Foto: facebook.com/pages/X-Men-Days-of-Future-Past-2014

Foto: facebook.com/pages/X-Men-Days-of-Future-Past-2014

Objavio je to na svom Twitter profilu redatelj najnovijeg X-Mena Bryan Singer, koji je visokog i tamnoputog glumca nazvao briljantnim i poželio mu dobrodošlicu u ekipu. Zasad još nije poznato koju će točno ulogu u filmu imati Sy, međutim, to će biti ubrzo odlučeno i ukomponirano u scenarij, budući da snimanje filma počinje već u travnju ove godine.

Foto: Screenshot/ Twitter

Foto: Screenshot/ Twitter

Omar Sy je simpatični tamnoputi francuski glumac koji se proslavio u briljantnom i hvaljenom filmu The Intouchables iz 2011. godine, u kojem je igrao karizmatičnog i nekonvencionalnog staratelja jednog bogatog invalida. Ta mu je uloga donijela svjetsku slavu, mnoštvo nagrada i nominacija, a probio se i u Hollywood čemu svjedoči ulog u X-Menu. U kojem će se uz navedene glumce pojaviti još i James McAvoy, Nicholas Hoult te otprije poznati Ellen Page, Anna Paquin i Ian McKellen.

Foto: facebook.com/theintouchables

Foto: facebook.com/theintouchables

Dolazak i izlazak na tržište za film je planiran tek za lipanj 2014. godine, stoga će novu Marvelovu priču fanovi zaista željno iščekivati kada pogledaju glumačku postavu filma.

(Visited 145 times, 2 visits today)

Komentari