Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Francuska zvijezda The Intouchablesa u novom X-Menu!

03.03.2013. Ivan Dominik
Foto: facebook.com/OmarSy.fans

Foto: facebook.com/OmarSy.fans

Zvjezdana postava novog filma u serijalu X-Men koji izlazi 2014. godine, X-Men: Days of Future Past, dobila je još jednog poznatog i popularnog glumca, pogotovo u posljednje vrijeme. Glumačkoj postavi, koju predvode novopečena Oscarovka Jennifer Lawrence, Australac Hugh Jackman te standardna Halle Berry kao i mnogim ženama zanimljivi Michael Fassbender, pridružio se i simpatični francuski glumac – Omar Sy.

Foto: facebook.com/pages/X-Men-Days-of-Future-Past-2014

Foto: facebook.com/pages/X-Men-Days-of-Future-Past-2014

Objavio je to na svom Twitter profilu redatelj najnovijeg X-Mena Bryan Singer, koji je visokog i tamnoputog glumca nazvao briljantnim i poželio mu dobrodošlicu u ekipu. Zasad još nije poznato koju će točno ulogu u filmu imati Sy, međutim, to će biti ubrzo odlučeno i ukomponirano u scenarij, budući da snimanje filma počinje već u travnju ove godine.

Foto: Screenshot/ Twitter

Foto: Screenshot/ Twitter

Omar Sy je simpatični tamnoputi francuski glumac koji se proslavio u briljantnom i hvaljenom filmu The Intouchables iz 2011. godine, u kojem je igrao karizmatičnog i nekonvencionalnog staratelja jednog bogatog invalida. Ta mu je uloga donijela svjetsku slavu, mnoštvo nagrada i nominacija, a probio se i u Hollywood čemu svjedoči ulog u X-Menu. U kojem će se uz navedene glumce pojaviti još i James McAvoy, Nicholas Hoult te otprije poznati Ellen Page, Anna Paquin i Ian McKellen.

Foto: facebook.com/theintouchables

Foto: facebook.com/theintouchables

Dolazak i izlazak na tržište za film je planiran tek za lipanj 2014. godine, stoga će novu Marvelovu priču fanovi zaista željno iščekivati kada pogledaju glumačku postavu filma.

(Visited 125 times, 1 visits today)

Komentari