Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Frank Ocean izdao novu pjesmu – poslušajte 'Memrise'

02.12.2014. Lucija Jakelić
foto: facebook.com/frank.ocean

foto: facebook.com/frank.ocean

Američki rap i r’n’b kantautor Christopher Breaux, poznatiji glazbenoj sceni kao Frank Ocean, javnosti je prije nekoliko dana na svojem Tumblr-u otkrio novu pjesmu.

Nema indikacija da će objavljena pjesma Memrise biti prvi singl sljedećeg Oceanovog albuma. Nakon izdana dva studijska albuma (“Nostalgia, Ultra”, “Channel Orange”), Frank je surađivao na albumu Johna Mayera (“Paradise Valley”) i izdao pjesmu Hero na kojoj je radio s Mickom Jonesom i Paulom Simononom iz The Clash, te Diplom (američki DJ). Iako su kružile glasine kako radi na novom albumu s producentima Hit Boyem (Drake, Nicki Minaj) i Rodneyem Jerkinsom (Whitney Houston, Michael Jackson, Destiny’s Child) te kako će on izaći do kraja ljeta, novi LP do sada nije materijaliziran. The Guardian je opisao novi uradak kao pjesmu koja potvrđuje Frankovu dosljednost vlastitoj eksperimentalnosti i osjećaju melankolije, iako je tijekom godina promijenio mnogo izdavačkih kuća i članova menadžmenta. Pjesmu možete poslušati na linku ispod, a možete pročitajte i stihove!

frankocean:

I memorized the wayward expressions
Never look down
Never let you see me down
I memorized the way no directions
Can I come over now
I’d like to stay a little while
I memorized your body exposed
I could fuck you all night long
From a memory alone

I never forget a face
Don’t go plastic on me
Nothing’s set in stone
You’re not dipped in gold
Dipped in gold
You can’t breathe if you’re dipped in gold
You are not on paper
You are not a copy
You’re so, you’re so..so thick, so thick

Prije nekoliko dana na Tumblru je osvanula i fotografija s popisom pjesama koje bi se navodno trebale naći na novom albumu mladog repera. Popis nije službeno potvrđen, a na popisu nema ni pjesme Memrise, no zanimljivo je pročitati moguće suradnje s Drakeom, Childish Gambinom, Earl Sweatshirt i sveprisutnim Pharrellom Williamsom.

Foto: tumblr

Foto: tumblr

 

(Visited 60 times, 1 visits today)

Komentari