Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Novi album Franka Turnera stiže u travnju

16.01.2013. Lucija Gadža
http://www.facebook.com/frankturnermusic/

http://www.facebook.com/frankturnermusic/

Frank Turner je potvrdio da će novi album ”Tape Deck Heart” objaviti 22. travnja. Riječ je o petom studijskom albumu Turnera kao solo umjetnika. Producent je Rich Costey poznat po radu s bendovima Muse, Weezer i Rage Againt The Machine. Pjevač je za NME izjavio da je veliki fan Weezera te da se na novom albumu osjeti njihov utjecaj.

Kako bi promovirao album, Turner će u travnju napraviti turneju u Velikoj Britaniji. Karte za koncerte u prodaji su od 25. siječnja. Glazbenik će sa svojim bendom The Sleeping Souls nastupiti u Manchesteru, Glasgowu, Leedsu, Bristolu, Birminghamu i Londonu. Album je predstavio kao zapis toga što činiti kada nešto što je trebalo biti savršeno dođe do kraja. Ali, slomljeno srce nije tema svih pjesama. Postoje dvije verzije albuma – normalno i specijalno izdanje s posebnih pakiranjem i dodatnih šest pjesama.

Popis pjesama:

Recovery
Losing Days
The Way I Tend To Be
Plain Sailing Weather
Good & Gone
Tell Tale Signs
Four Simple Words
Polaroid Picture
The Fisher King Blues
Anymore
Oh Brother
Broken Piano

Dodatne pjesme specijalnog izdanja:

We Shall Not Overcome
Wherefore Art Thou Gene Simmons
Tattoos
Undeveloped Film
Time Machine
Cowboy Chords

(Visited 49 times, 2 visits today)

Komentari