Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

Franz Ferdinand ponovno na INmusic festivalu

23.02.2015. Ziher.hr
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Još od sinoć se šuška kako nas čeka nova objava Inmusic festivala. Međutim, ovaj put vijesti nisu došle od samog organizatora već od najzagrebačkijeg benda nakon The Nationala. 

Franz Ferdinand, koji nam svoj već kultni indie zvuk donosi na jezero Jarun u tandemu s bendom Sparks, na svojoj je Facebook stranici najavio svoj treći dolazak na zagrebačko jezero Jarun. Zagrebačka će publika ponovno uživati u hitovima poput Take me out, This fire i The Dark of the Matinée. Posljednji su puta u Zagrebu nastupili 2012. godine, također na INmusic festivalu. Ljubav INmusica i Franz Ferdinanda očito nema granica, budući da je bend otvorio prvi INmusic sad već davne 2006. godine, a ovo im je četvrti nastup na zagrebačkom festivalu.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari