Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Glazba

Franz Ferdinand ponovno na INmusic festivalu

23.02.2015. Ziher.hr
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Još od sinoć se šuška kako nas čeka nova objava Inmusic festivala. Međutim, ovaj put vijesti nisu došle od samog organizatora već od najzagrebačkijeg benda nakon The Nationala. 

Franz Ferdinand, koji nam svoj već kultni indie zvuk donosi na jezero Jarun u tandemu s bendom Sparks, na svojoj je Facebook stranici najavio svoj treći dolazak na zagrebačko jezero Jarun. Zagrebačka će publika ponovno uživati u hitovima poput Take me out, This fire i The Dark of the Matinée. Posljednji su puta u Zagrebu nastupili 2012. godine, također na INmusic festivalu. Ljubav INmusica i Franz Ferdinanda očito nema granica, budući da je bend otvorio prvi INmusic sad već davne 2006. godine, a ovo im je četvrti nastup na zagrebačkom festivalu.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari