Istaknuto
24.04.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svake srijede izdvajamo najzanimljivije domaće i regionalne singlove, a na vama je da odaberete svog favorita. Bacite uho i na našu preporuku stranih noviteta.

22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

Glazba

Franz Ferdinand ponovno na INmusic festivalu

23.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Još od sinoć se šuška kako nas čeka nova objava Inmusic festivala. Međutim, ovaj put vijesti nisu došle od samog organizatora već od najzagrebačkijeg benda nakon The Nationala. 

Franz Ferdinand, koji nam svoj već kultni indie zvuk donosi na jezero Jarun u tandemu s bendom Sparks, na svojoj je Facebook stranici najavio svoj treći dolazak na zagrebačko jezero Jarun. Zagrebačka će publika ponovno uživati u hitovima poput Take me out, This fire i The Dark of the Matinée. Posljednji su puta u Zagrebu nastupili 2012. godine, također na INmusic festivalu. Ljubav INmusica i Franz Ferdinanda očito nema granica, budući da je bend otvorio prvi INmusic sad već davne 2006. godine, a ovo im je četvrti nastup na zagrebačkom festivalu.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Komentari