Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Game of Thrones vraća se u Dubrovnik

03.04.2013. Valentina Botica
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Potvrđeno je da će se i 4. sezona vrlo uspješne HBO-ove serije Game of Thrones snimati u Dubrovniku. Glavna prodicentica serije Bernie Caulfield izjavila je kako će idući put snimanje trajati malo duže, od sredine kolovoza do sredine listopada. Producenti su već u potrazi za novim lokacijama u gradu i okolici. Također je navela da će radnja biti vrlo dramatična.

U snimanje 3. sezone uloženo je 30 milijuna dolara, a kako tvrde,  ni iduća neće biti jeftinija.

Dubrovčani su premijeru treće sezone imali priliku pogledati ovaj vikend prije ostatka svijeta, a na premijeri je bila i Caulfield i ostali producenti. Svjetska premijera je bila 31.3. u 21 h. Premijeru je gledalo 4,4 milijuna gledatelja, što je najveća brojka dosad (4,2 milijuna je gledalo zadnju epizodu druge sezone, a 3,9 milijuna njezinu premijeru).

Photo: Facebook

Photo: Facebook

(Visited 66 times, 1 visits today)

Komentari