Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Film

Game of Thrones vraća se u Dubrovnik

03.04.2013. Valentina Botica
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Potvrđeno je da će se i 4. sezona vrlo uspješne HBO-ove serije Game of Thrones snimati u Dubrovniku. Glavna prodicentica serije Bernie Caulfield izjavila je kako će idući put snimanje trajati malo duže, od sredine kolovoza do sredine listopada. Producenti su već u potrazi za novim lokacijama u gradu i okolici. Također je navela da će radnja biti vrlo dramatična.

U snimanje 3. sezone uloženo je 30 milijuna dolara, a kako tvrde,  ni iduća neće biti jeftinija.

Dubrovčani su premijeru treće sezone imali priliku pogledati ovaj vikend prije ostatka svijeta, a na premijeri je bila i Caulfield i ostali producenti. Svjetska premijera je bila 31.3. u 21 h. Premijeru je gledalo 4,4 milijuna gledatelja, što je najveća brojka dosad (4,2 milijuna je gledalo zadnju epizodu druge sezone, a 3,9 milijuna njezinu premijeru).

Photo: Facebook

Photo: Facebook

(Visited 71 times, 1 visits today)

Komentari