Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Game of Thrones vraća se u Dubrovnik

03.04.2013. Valentina BoticaVrijeme čitanja: 1 minuta
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Potvrđeno je da će se i 4. sezona vrlo uspješne HBO-ove serije Game of Thrones snimati u Dubrovniku. Glavna prodicentica serije Bernie Caulfield izjavila je kako će idući put snimanje trajati malo duže, od sredine kolovoza do sredine listopada. Producenti su već u potrazi za novim lokacijama u gradu i okolici. Također je navela da će radnja biti vrlo dramatična.

U snimanje 3. sezone uloženo je 30 milijuna dolara, a kako tvrde,  ni iduća neće biti jeftinija.

Dubrovčani su premijeru treće sezone imali priliku pogledati ovaj vikend prije ostatka svijeta, a na premijeri je bila i Caulfield i ostali producenti. Svjetska premijera je bila 31.3. u 21 h. Premijeru je gledalo 4,4 milijuna gledatelja, što je najveća brojka dosad (4,2 milijuna je gledalo zadnju epizodu druge sezone, a 3,9 milijuna njezinu premijeru).

Photo: Facebook

Photo: Facebook

(Visited 80 times, 1 visits today)

Komentari