Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Game of Thrones vraća se u Dubrovnik

03.04.2013. Valentina Botica
Photo: Facebook

Photo: Facebook

Potvrđeno je da će se i 4. sezona vrlo uspješne HBO-ove serije Game of Thrones snimati u Dubrovniku. Glavna prodicentica serije Bernie Caulfield izjavila je kako će idući put snimanje trajati malo duže, od sredine kolovoza do sredine listopada. Producenti su već u potrazi za novim lokacijama u gradu i okolici. Također je navela da će radnja biti vrlo dramatična.

U snimanje 3. sezone uloženo je 30 milijuna dolara, a kako tvrde,  ni iduća neće biti jeftinija.

Dubrovčani su premijeru treće sezone imali priliku pogledati ovaj vikend prije ostatka svijeta, a na premijeri je bila i Caulfield i ostali producenti. Svjetska premijera je bila 31.3. u 21 h. Premijeru je gledalo 4,4 milijuna gledatelja, što je najveća brojka dosad (4,2 milijuna je gledalo zadnju epizodu druge sezone, a 3,9 milijuna njezinu premijeru).

Photo: Facebook

Photo: Facebook

(Visited 69 times, 1 visits today)

Komentari