Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Glazbeno-filmski spektakl u kinu Europa

17.07.2014. Slavica Kotarac

Foto: facebook

Nakon izvedbi nijemih filmova Nosferatu i Krstarica Potemkin, Kino Europa priprema nešto što će začiniti jesenski repertoar. Tako ćemo 20., 21. i 22. studenog uživati u spoju filma Charlieja Chaplina The Circus i glazbene pratnje orkestra Zagrebačke filharmonije. Ovim će se glazbeno-filmskim spektaklom obilježiti 125. rođendan Charlieja Chaplina te 100 godina od nastanka njegova najpoznatijeg lika – Skitnice. Ulaznice po cijeni od 60 kn u prodaji su od rujna.

Komentari