Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Gotovo rasprodani koncerti Iron Maidena i Leonarda Cohena

04.07.2013. Ziher.hr
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Organizatori  koncerta Iron Maidena i Leonarda Cohena prenose da su karte gotovo rasprodane, a preostale se mogu kupiti preko eventima.

Iron Maiden koji nastupaju 31. srpnja gotovo su rasprodali zagrebačku Arenu. Karta za fan pit i parter više nema. Koncert Iron Maidena u Hrvatskoj odvija se u sklopu turneje Maiden England. Bend iza sebe ima 15 albuma, preko 2000 koncerata u 58 država i prodali oko 90 milijuna albuma. Njihov posljednji album “The Final Frontier” koji je izašao prije tri godine je dostigao prvo mjesto na top ljestvicama u  28 država. Iron Maidenu će se na koncertu pridružiti Anthrax i Voodoo six.

Pulska Arena će ovo ljeto ugostiti Leonarda Cohena. Cohen će koncert održati 02. kolovoza, a karte za VIP parter, parter i ložu su rasprodane. Cohen je na glazbenoj sceni već šezdesetak godina i iza sebe ima 12 studijskih albuma. Leonard Cohen uvršten je u Rock and Roll kuću slavnih, kanadsku glazbenu kuću slavnih te kanadsku kuću slavnih autora.

 Inače ostala su još 3 dana za kupnju koncertnih ulaznica po sniženim cijenama pa požurite po svoje!

(Visited 56 times, 1 visits today)

Komentari