Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Grind punk pakao u AKC-u Attack

13.03.2017. Karla DolenčićFoto: Koshmar Studios
Vrijeme čitanja: 2 minute

Ekipa iz zagrebačke Medike ponovno je pripremila večer za sve fanove glazbe koja lomi čelik i probija zvučne zidove. Ovoga puta radi se o grind punk paklu koji će se održati u utorak, 14. ožujka, što znači da ste našli način za suzbijanje stresa kojeg donosi početak tjedna. Četiri benda, dva njemačka i dva hrvatska, odmjerit će snage sa stabilnošću zidova u Pierottijevoj 11, a za glazbu prije i poslije koncerata zaduženi su rezidenti Leyz Bastard i Majstor Šankač. Ni ne pomišljajte na dovođenje bilokakvih fašističkih, rasističkih i seksističkih nota, nego izdvojite 25 kuna za upad i divljajte do mile volje.

Henry Fonda  (Berlin, Njemačka)

Powerviolence mašinerija iz Berlina stiže po prvi puta u Zagreb. Iza sebe imaju dva albuma i nekoliko split izdanja, od kojih su zadnji LP “Front Antinational” izbacili prije svega nekoliko dana. Nabrijana buka za fanove Magrudergrind, Charles Bronson, Coke Bust, Iron Lung i sličnih. “No management, no booking agencies, no imperial merch, no fucking clothing line endorsments. Fuck all you leeches. Let’s keep it dirty and ugly”

BATTRA  (Halle, Njemačka)

Dvojac, bass i bubanj, pank i snaganasilje i sve slično tome. Nastali su 2014. i od tada izdali tri EP-a, dva split albuma te odsvirali preko sto koncerata diljem Europe pa je vrijeme da i kod nas dođu. “Lyrics are sadly based on real experiences and full of hate against fascist, sexist and homophobic assholes.”

M-S-T  (Zagreb, Hrvatska)

Mala Slatka Tajna koja se skriva po zagrebačkim rupama i tu i tamo ispliva ružiti po svakakvim mjestima. Osim toga krajem prošle godine izdali su svoj prvijenac “Ovo nije album, ovo je kurčina” kojeg još nisu predstavili Attacku pa eto savršene prilike!

Negativni Dečki (Zagreb, Hrvatska)

Nove kante sklepane od djelova Akromatopsije, Nameta, Melkior Tresicza i sličnih kaosa po prvi puta se pojavljuju pred očima nevjernika. Priča se da je hc/dbeat/powerviolence s nekim svojim šmekom u igri.

(Visited 41 times, 2 visits today)

Komentari