Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Film

Guardians of the Galaxy: Karen Gillan je glavna negativka!

03.06.2013. Valentina Botica

facebook.com/GuardiansOfTheGalaxy

facebook.com/GuardiansOfTheGalaxy

Poznata iz BBC-jeve serije Doctor Who, 25-godišnja crvenokosa glumica postaje glavna negativka. Film Guardians od the Galaxy od Marvela izlazi za godinu dana, a dosadašnjoj se ekipi pridružuje i Karen Gillan, koja će biti zlikovka uz Leeja Pacea i Michaela Rookera.

Guardians of the Galaxy režira James Gunn. Karen se priključuje već odličnoj ekipi koju čine Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista i Glen Close. Zasada. A još ima vremena da se popune mjesta za još dobrih glumaca, jer snimanje počinje ovog ljeta.

Iako su Guardiani stvoreni davne 1969., film će biti napravljen prema verziji iz 2008., u kojoj su likove oživjeli Dan Abnett i Andy Lanning. Filmsku verziju, koja zasad zvuči zanimljivo, moći ćemo vidjeti tek 1.8.2014., jer nam tada stiže u kina.

Photo: Facebook

Photo: Facebook

(Visited 76 times, 1 visits today)

Komentari