Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Guardians of the Galaxy: Karen Gillan je glavna negativka!

03.06.2013. Valentina Botica

facebook.com/GuardiansOfTheGalaxy

facebook.com/GuardiansOfTheGalaxy

Poznata iz BBC-jeve serije Doctor Who, 25-godišnja crvenokosa glumica postaje glavna negativka. Film Guardians od the Galaxy od Marvela izlazi za godinu dana, a dosadašnjoj se ekipi pridružuje i Karen Gillan, koja će biti zlikovka uz Leeja Pacea i Michaela Rookera.

Guardians of the Galaxy režira James Gunn. Karen se priključuje već odličnoj ekipi koju čine Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista i Glen Close. Zasada. A još ima vremena da se popune mjesta za još dobrih glumaca, jer snimanje počinje ovog ljeta.

Iako su Guardiani stvoreni davne 1969., film će biti napravljen prema verziji iz 2008., u kojoj su likove oživjeli Dan Abnett i Andy Lanning. Filmsku verziju, koja zasad zvuči zanimljivo, moći ćemo vidjeti tek 1.8.2014., jer nam tada stiže u kina.

Photo: Facebook

Photo: Facebook

(Visited 72 times, 1 visits today)

Komentari