Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Guardians of the Galaxy: Karen Gillan je glavna negativka!

03.06.2013. Valentina Botica

facebook.com/GuardiansOfTheGalaxy

facebook.com/GuardiansOfTheGalaxy

Poznata iz BBC-jeve serije Doctor Who, 25-godišnja crvenokosa glumica postaje glavna negativka. Film Guardians od the Galaxy od Marvela izlazi za godinu dana, a dosadašnjoj se ekipi pridružuje i Karen Gillan, koja će biti zlikovka uz Leeja Pacea i Michaela Rookera.

Guardians of the Galaxy režira James Gunn. Karen se priključuje već odličnoj ekipi koju čine Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista i Glen Close. Zasada. A još ima vremena da se popune mjesta za još dobrih glumaca, jer snimanje počinje ovog ljeta.

Iako su Guardiani stvoreni davne 1969., film će biti napravljen prema verziji iz 2008., u kojoj su likove oživjeli Dan Abnett i Andy Lanning. Filmsku verziju, koja zasad zvuči zanimljivo, moći ćemo vidjeti tek 1.8.2014., jer nam tada stiže u kina.

Photo: Facebook

Photo: Facebook

(Visited 83 times, 1 visits today)

Komentari