Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Guardians of the Galaxy: Karen Gillan je glavna negativka!

03.06.2013. Valentina BoticaVrijeme čitanja: 1 minuta

facebook.com/GuardiansOfTheGalaxy

facebook.com/GuardiansOfTheGalaxy

Poznata iz BBC-jeve serije Doctor Who, 25-godišnja crvenokosa glumica postaje glavna negativka. Film Guardians od the Galaxy od Marvela izlazi za godinu dana, a dosadašnjoj se ekipi pridružuje i Karen Gillan, koja će biti zlikovka uz Leeja Pacea i Michaela Rookera.

Guardians of the Galaxy režira James Gunn. Karen se priključuje već odličnoj ekipi koju čine Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista i Glen Close. Zasada. A još ima vremena da se popune mjesta za još dobrih glumaca, jer snimanje počinje ovog ljeta.

Iako su Guardiani stvoreni davne 1969., film će biti napravljen prema verziji iz 2008., u kojoj su likove oživjeli Dan Abnett i Andy Lanning. Filmsku verziju, koja zasad zvuči zanimljivo, moći ćemo vidjeti tek 1.8.2014., jer nam tada stiže u kina.

Photo: Facebook

Photo: Facebook

(Visited 92 times, 1 visits today)

Komentari