Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Vizart

Gumena patkica nastavlja putovanje!

13.06.2013. Marta Medvešek
Foto: florentijnhofman.nl

Foto: scrrenshot/florentijnhofman.nl

Nakon što je osvojila srca velikih i malih u Hong Kongu, golema žuta Gumena patkica digla je sidra i krenula prema Pittsburghu. Iako je već prava svjetska putnica, ovo će joj biti prvi posjet SAD-u, u koji stiže povodom festivala Pittsburgh International Festival of Firsts u rujnu.

Ova patkica dimenzija 14 x 15 x 16,5 metara (dakle patketina) djelo je nizozemskoga umjetnika Florentijna Hofmana, koji svojim golemim instalacijama izaziva simpatije i osmijehe gledatelja. Omiljena gdje god se pojavi, patkica je od 2007. godine uveseljavala građane mnogih velikih gradova – Sydney, Amsterdam, Hasselt, Sao Paulo i Osaka samo su neki od njih! Nedavni ”kratki predah” u Hong Kongu, tijekom kojega je njezin ispuhani ostatak tužno plutao na vodi, izazvao je pravu paniku na društvenim mrežama. No, na veliku radost sviju, a osobito turista koji su se upravo zbog nje uputili u Hong Kong, patkici je nakon par dana vraćen život.

Foto: facebook.com/Colossal

Foto: facebook.com/Colossal

(Visited 99 times, 1 visits today)

Komentari