Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Happy Endings ipak bez sretnog kraja

30.06.2013. Nikola ŠimićVrijeme čitanja: 2 minute
facebook.com/HappyEndings

facebook.com/HappyEndings

Danas je ugašena i posljednja nada obožavatelja humoristične serije Happy Endings. Ovaj američki sitcom, čija je premijera na ABC-u 2011. dočekana s mnoštvo kritika prvenstveno upućenih prema sličnostima serije s popularnim sitcomom Friends, u međuvremenu je postao jedan od najneobičnijih i najzabavnijih stvari na televiziji. Nakon prve, mlako dočekane sezone, Happy Endings je u svojoj drugoj sezoni postao jedna od najomiljenijih serija kritičara koji su uvidjeli ogroman napredak zasluženo hvaljene serije. Yahoo i Rolling Stone bili su jedni od mnogih koji su sitcom nazvali najpodcijenjenijom televizijskom serijom u Americi.

Mnoštvo referenci na popularnu kulturu, osebujan jezik i meta-humor, najgenijalniji brak na televiziji, najneočekivaniji gay lik samo su neki od elemenata ove serije koja će u skorim godinama, vjerujte mi, uživati kultni status kao i mnoge druge kratkotrajne, ali nikada zaboravljene serije. U odnosu na Freaks and Geeks prošli smo i dobro. Happy Endings je unatoč slaboj gledanosti izdržao čak tri sezone. Iako je bilo govora o premještanju serije s ABC-a na neki kabelski kanal, do toga nije došlo, a upravo danas je posljednji dan za obnovu ove simpatične serije. Čudo se vjerojatno neće dogoditi, iduće godine nećemo gledati novu sezonu serije, ali za samo nekoliko godina Happy Endings će se pridružiti onoj listi kultnih serija su koje prekratko trajale, ali ostavile trajan trag na televizijsku umjetnost.Tako će Happy Endings možda uistinu i dočekati svoj sretni kraj. A mi koji smo je gledali moći ćemo reći: “In your face!

(Visited 82 times, 1 visits today)

Komentari