Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

HBO otkazao Enlightened

20.03.2013. Nikola Šimić
facebook.com/enlightenedHBO

facebook.com/enlightenedHBO

HBO se odlučio ukinuti svoju najslabije gledanu originalnu seriju, Enlightened. Iako je to sasvim očekivano promatrajući iznimno lošu gledanost, neki će biti razočarani budući da je serija bila omiljena od strane kritičara, no nažalost ne i onih koji dodjeljuju najvažnije nagrade za televizijska dostignuća.

Ljubimac male, ali odane publike završio je emitiranje svoje druge sezone koja će izgleda biti i posljednja. Autor serije bio je Mike White, scenarist poznatog i dragog nam filma, School of Rock, dok je glavna glumica Laura Dern za prvu sezonu dobila Zlatni globus za najbolju glumicu u humorističnoj seriji. Čini se da su se u HBO odlučili kako su im dosta dvije komedije s glavnim ženskim ulogama, Girls, koja je krajem prošlog tjedna završila svoju drugu sezonu, i Veep, čija druga sezona započinje sljedeći mjesec.

 

 
(Visited 23 times, 1 visits today)

Komentari