Istaknuto
17.08.2018.

Ove godine već smo imali prilike gledati nekoliko kvalitetnih hrvatskih naslova, a što u nastavku gledamo na velikom platnu donosimo u jesenskom pregledu.

16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

Film

HBO otkazao Enlightened

20.03.2013. Nikola Šimić
facebook.com/enlightenedHBO

facebook.com/enlightenedHBO

HBO se odlučio ukinuti svoju najslabije gledanu originalnu seriju, Enlightened. Iako je to sasvim očekivano promatrajući iznimno lošu gledanost, neki će biti razočarani budući da je serija bila omiljena od strane kritičara, no nažalost ne i onih koji dodjeljuju najvažnije nagrade za televizijska dostignuća.

Ljubimac male, ali odane publike završio je emitiranje svoje druge sezone koja će izgleda biti i posljednja. Autor serije bio je Mike White, scenarist poznatog i dragog nam filma, School of Rock, dok je glavna glumica Laura Dern za prvu sezonu dobila Zlatni globus za najbolju glumicu u humorističnoj seriji. Čini se da su se u HBO odlučili kako su im dosta dvije komedije s glavnim ženskim ulogama, Girls, koja je krajem prošlog tjedna završila svoju drugu sezonu, i Veep, čija druga sezona započinje sljedeći mjesec.

 

 
(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari