Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Film

HBO otkazao Enlightened

20.03.2013. Nikola Šimić
facebook.com/enlightenedHBO

facebook.com/enlightenedHBO

HBO se odlučio ukinuti svoju najslabije gledanu originalnu seriju, Enlightened. Iako je to sasvim očekivano promatrajući iznimno lošu gledanost, neki će biti razočarani budući da je serija bila omiljena od strane kritičara, no nažalost ne i onih koji dodjeljuju najvažnije nagrade za televizijska dostignuća.

Ljubimac male, ali odane publike završio je emitiranje svoje druge sezone koja će izgleda biti i posljednja. Autor serije bio je Mike White, scenarist poznatog i dragog nam filma, School of Rock, dok je glavna glumica Laura Dern za prvu sezonu dobila Zlatni globus za najbolju glumicu u humorističnoj seriji. Čini se da su se u HBO odlučili kako su im dosta dvije komedije s glavnim ženskim ulogama, Girls, koja je krajem prošlog tjedna završila svoju drugu sezonu, i Veep, čija druga sezona započinje sljedeći mjesec.

 

 

Komentari