Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Film

Osmu sezonu “Game of Thrones” gledamo tek sljedeće godine

04.01.2018. Ziher.hrFoto: watcherswall.tumblr.com

Serija koja iz godine u godinu sve više osvaja svijet sve je bliže svojem kraju. Kao što se već i prije nagađalo, a sada je i službeno potvrđeno, epska fantasy serija Game of Thrones vratit će se sa šest epizoda, u osmoj i završnoj sezoni tek 2019. godine.

Ono što obožavatelje zanima zasigurno su i redatelji koji će režirati taj mali broj epizoda koje će ipak trajati nešto duže od uobičajenih pedesetak minuta. Tako ćemo u zadnjoj sezoni gledati epizode od Davida Nuttera, Miguela Sapochnika te tradicionalno od Davida Benioffa i D.B. Weissa.

Nutter je do sada u serijalu režirao šest epizoda (“The Old Gods and the New”, “A Man Without Honor”, “The Rains of Castamere”, “Mhysa”, “The Dance of Dragons”, “Mother’s Mercy”), a u osmoj sezoni odradit će prvu, drugu i četvrtu epizodu. Sapochnik se ekipi Game of Thronesa pridružio tek 2015. godine i zaslužan je za četiri epizode od kojih je posebno dojmljiva “Battle of the Bastards” iz šeste sezone. Njemu će u osmoj sezoni pripasti dvije epizode – treća i peta. Čast da završe ovu priču imat će Benioff i Weiss, začetnici ove velike televizijske priče.

Scenaristi osme sezone su već spomenuti Benioff i Weiss te Bryan Cogman i Dave Hill, a među koproducentima pronaći će se i književni tvorac svijeta leda i vatre George R. R. Martin.

(Visited 75 times, 1 visits today)

Komentari