Istaknuto
21.04.2017.

U Galeriji Klovićevi dvori trenutno je, uz Izazove moderne i retrospektivu Željka Senečića, postavljena i samostalna izložba All you need is luck Nikoline Ivezić. Radi se o jednoj od najprepoznatljivijih suvremenih slikarica (pogotovo za češće posjetioce Kluba na zagrebačkom Filozofskom, Limba ili kafića Boja) koja je razvila autentičan umjetnički izraz, stvorivši tako već poznate tzv. slikoreljefe ili piktoplastike, odnosno slike koje izlaze izvan svojih okvira u prostor.

21.04.2017.

U novoj seriji intervjua okupljenim pod nazivom "Let's jazz" predstavit ćemo novu hrvatsku jazz scenu. Njen prvi predstavnik je pijanist Zvjezdan Ružić.

Glazba

Headoneast s novim albumom “Tu” stiže u Tvornicu

20.02.2017. Ziher.hrFoto: fraktura.hr
Uskoro stiže “Tu“, novi dugoočekivani studijski album sjajne zagrebačke grupe Headoneast predvođene skladateljem, tekstopiscem i producentom Aleksandrom Ljiljkom. Premijerno koncertno predstavljanje albuma “Tu” dogodit će se u srijedu, 22. ožujka u Malom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu.
Dvanaest godina od albuma „In Balance“ i pjesama „Muzika“ i „Letimo“ koje su označile album, ali i kvalitetu koja će ostati nazivnik svega proizašlog iz Headoneastove filigranske glazbene „radionice“, tvorac nekih od najvećih hitova Yammata ponovno ima album koji zadovoljava sva čula. Niz autentičnih bisera koji snažno udara i budi svu silu emocija započeo je singl Ide ljubav 2013. godine, a uslijedili su singlovi i spotovi Mayska, Sve se vidi, Sad kada znam, Ljubi me, Drukčije, Ljetna pjesma, Jesen, pa sve do ovih dana objavljenog singla i videa Voljena.

Pune tri godine (u razmišljanjima i skiciranjima vjerojatno i duže) trajao je rad na novom albumu, sad je “Tu”, spreman za slušanje… uživo u Tvornici kulture, 22. ožujka.
Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 20 kuna potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar), na blagajni Tvornice kulture, online putem www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.hr.

Komentari