Istaknuto
18.06.2017.

Ako tijekom ljeta ostanete u Zagrebu, ili ga pak namjeravate posjetiti, zasigurno se nećete dosađivati. Istražili smo koji vas sve koncerti, predstave, radionice i festivali očekuju u hrvatskoj metropoli narednih tjedana, a nudi se sve - od klasične glazbe do suvremene umjetnosti.

15.06.2017.

Vrijeme je da saznate sve važne informacije vezane uz ovogodišnji festival, od popisa stageova i rasporeda nastupa do prijevoza i dodatnih festivalskih sadržaja. Čak i ako ste redoviti posjetitelj INmusica, festival je ove godine uveo neke novitete.

Glazba

Headoneast s novim albumom “Tu” stiže u Tvornicu

20.02.2017. Ziher.hrINTERSCOPE / TOP DAWG ENTERTAINMENT
Uskoro stiže “Tu“, novi dugoočekivani studijski album sjajne zagrebačke grupe Headoneast predvođene skladateljem, tekstopiscem i producentom Aleksandrom Ljiljkom. Premijerno koncertno predstavljanje albuma “Tu” dogodit će se u srijedu, 22. ožujka u Malom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu.
Dvanaest godina od albuma „In Balance“ i pjesama „Muzika“ i „Letimo“ koje su označile album, ali i kvalitetu koja će ostati nazivnik svega proizašlog iz Headoneastove filigranske glazbene „radionice“, tvorac nekih od najvećih hitova Yammata ponovno ima album koji zadovoljava sva čula. Niz autentičnih bisera koji snažno udara i budi svu silu emocija započeo je singl Ide ljubav 2013. godine, a uslijedili su singlovi i spotovi Mayska, Sve se vidi, Sad kada znam, Ljubi me, Drukčije, Ljetna pjesma, Jesen, pa sve do ovih dana objavljenog singla i videa Voljena.

Pune tri godine (u razmišljanjima i skiciranjima vjerojatno i duže) trajao je rad na novom albumu, sad je “Tu”, spreman za slušanje… uživo u Tvornici kulture, 22. ožujka.
Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 20 kuna potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar), na blagajni Tvornice kulture, online putem www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.hr.

Komentari