Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Posljedni poziv za koncerte Slayera & Downa u Tvornici kulture

19.06.2013. Damir Martinović
Foto: Facebook

Foto: Facebook

U nedjelju 23. i utorak 25. lipnja u Zagrebu, u velikom pogonu Tvornice kulture, imat ćemo priliku prisustvovati spektakularnim nastupima dviju legendi metala, Slayer i Down!

Nakon njihova nastupa u Areni prije 2 godine gdje su dokazali zašto su na tronu već desetljećima te kako mogu bez problema privući desetke tisuća obožavatelja i na našim prostorima, ponovno smo dobili mogućnost uživati u Slayeru, ali ovaj put u intimnijoj klupskoj atmosferi za svega 1300 fanova.

Ulaznice po cijeni od 220 kn mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 250 kn.

Foto: Down_facebook.com/down.jpg

Foto: Down_facebook.com/down.jpg

Za ove ikone heavy metala je dovoljno spomenuti činjenicu da je bend Down sastavljen od članova četiri velika američka benda: Pantera, Crowbar, Corrosion of Conformity i Eyehategod. Vođeni fantastičnim Philom Anselmom (bivši frontman Pantere), s tri objavljena studijska albuma (“NOLA”, “Down II: A Bustle in Your Hedgerow”, “Down III: Over the Under”) od 1995. godine, bend će po prvi put posjetiti Zagreb, ali i širu regiju.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 140 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 160 kn za ulaz.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari