Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Posljedni poziv za koncerte Slayera & Downa u Tvornici kulture

19.06.2013. Damir MartinovićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook

Foto: Facebook

U nedjelju 23. i utorak 25. lipnja u Zagrebu, u velikom pogonu Tvornice kulture, imat ćemo priliku prisustvovati spektakularnim nastupima dviju legendi metala, Slayer i Down!

Nakon njihova nastupa u Areni prije 2 godine gdje su dokazali zašto su na tronu već desetljećima te kako mogu bez problema privući desetke tisuća obožavatelja i na našim prostorima, ponovno smo dobili mogućnost uživati u Slayeru, ali ovaj put u intimnijoj klupskoj atmosferi za svega 1300 fanova.

Ulaznice po cijeni od 220 kn mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 250 kn.

Foto: Down_facebook.com/down.jpg

Foto: Down_facebook.com/down.jpg

Za ove ikone heavy metala je dovoljno spomenuti činjenicu da je bend Down sastavljen od članova četiri velika američka benda: Pantera, Crowbar, Corrosion of Conformity i Eyehategod. Vođeni fantastičnim Philom Anselmom (bivši frontman Pantere), s tri objavljena studijska albuma (“NOLA”, “Down II: A Bustle in Your Hedgerow”, “Down III: Over the Under”) od 1995. godine, bend će po prvi put posjetiti Zagreb, ali i širu regiju.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 140 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 160 kn za ulaz.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari