Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Hobit ipak prestigao prva dva nastavka Gospodara

29.01.2013. Nikola ŠimićVrijeme čitanja: 1 minuta
facebook.com/TheHobbitMovie

facebook.com/TheHobbitMovie

Unatoč očiglednom zaostajanju u kvaliteti, a prvenstveno zahvaljujući skupljim 3D ulaznicama, prvi nastavak nove tolkienovske trilogije Hobit, prestigao je Prstenovu družinu i Dvije kule po globalnoj zaradi i sve je bliži prelaženju granice od milijardu dolara zarade na kino-blagajnama.

Čini se kako se odluka da se jedna knjiga podijeli na tri filma zasad pokazuje iznimno isplativom. No, naravno to nije napravljeno da bi filmski studio zaradio više, nego isključivo radi publike i našeg uživanja. Sad, samo iščekujemo rezultate sljedeća dva nastavka s obzirom na “oduševljenje” koje su gledatelji i kritičari pokazali nakon Neočekivanog putovanja.

 
(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari