Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Hobit ipak prestigao prva dva nastavka Gospodara

29.01.2013. Nikola Šimić
facebook.com/TheHobbitMovie

facebook.com/TheHobbitMovie

Unatoč očiglednom zaostajanju u kvaliteti, a prvenstveno zahvaljujući skupljim 3D ulaznicama, prvi nastavak nove tolkienovske trilogije Hobit, prestigao je Prstenovu družinu i Dvije kule po globalnoj zaradi i sve je bliži prelaženju granice od milijardu dolara zarade na kino-blagajnama.

Čini se kako se odluka da se jedna knjiga podijeli na tri filma zasad pokazuje iznimno isplativom. No, naravno to nije napravljeno da bi filmski studio zaradio više, nego isključivo radi publike i našeg uživanja. Sad, samo iščekujemo rezultate sljedeća dva nastavka s obzirom na “oduševljenje” koje su gledatelji i kritičari pokazali nakon Neočekivanog putovanja.

 
(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari