Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Hollywood priprema sagu o najpoznatijem svjetskom boksaču Mike Tysonu: tko igra glavnu ulogu?

31.07.2014. Lucija KlarićVrijeme čitanja: 2 minute
FOTO: facebook.com

FOTO: facebook.com

Čak i onima koji ne prate događaje u svjetskim ringovima jedno ime je neizbježno poznato. Riječ je ni više ni manje nego o Mike Tysonu čija će priča uskoro zaživjeti i na filmskome platnu.

Svjetski prvak u boksu, u teškoj kategoriji od 1987. do 1990. godine svojim je rapidnim uspjehom izazvao dojam nadljudskih sposobnosti. Već je u svojoj dvadesetoj godini bio vlasnik nekoliko prestižnih titula, svojih je prvih profesionalnih 19 mečeva dobio nokautiranjem (od toga njih 12 u prvoj rundi) i sa samo 21 godinu okitio se pojasom svjetskog prvaka.

Ipak, kad i oni koji nisu pogledali nijedan boksački meč u životu prepoznaju ime boksača (kao što je slučaj s Mike Tysonom) osim sportskog uspjeha, u igri su obično i nekakve kontroverze. Osim što je pamćen po svome talentu, njegov je šestogodišnji boravak u zatvoru zbog optužbe za silovanje itekako obojao njegovo ime. Odnos s Evanderom Holyfieldom koji kulminira incidentom gdje mu je Tyson odgrizao uho, droge, čak i svojevrsna holivudska karijera (Hangover, Scary Movie, Rocky Balboa, Grudge Match) – scenaristu Terenceu Winteru, inače scenaristu The Sopranosa i The Wolf Of Wall Streeta, u stvaranju priče o Tysonovom životu neće manjkati materijala (možda će ga čak imati i previše?).

Iako već iskusan u radu na filmu, Tyson će ipak ostati tek ime koje obilježava film, a glavnu će ulogu preuzeti Jamie Foxx. U Tysonovoj se koži prije njega već našao za male ekrane (u TV drami) Michael Jai White, a kako će Jamie Foxx utjeloviti ovog ekscentričnog boksača za veliko platno još ćemo neko vrijeme morati pričekati. Za početak, dopustimo prvo Winteru da završi svoj rad na Boardwalk Empireu.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Komentari