Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

How I Met Your Mother – season 9 promo: Tedova djeca uzvraćaju udarac!

21.07.2013. Ivana BeloševićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com / How I Met Your Mother

Foto: Facebook.com / How I Met Your Mother

Ljubitelji humoristične serije „Kako sam upoznao vašu majku“ često se šale na račun Tedove djece koja 8 godina zatočena na kauču slušaju opširnu priču o tome kako su im se upoznali roditelji. Počevši od 2005. godine, broj sezona je rastao, a s njim i Lyndsy Fonseca (kći) i David Hernie (sin) pa se zbog njih i javlja određena vizualno – vremenska nelogičnost prilikom gledanja serije.

Ipak, Carter Bays i Craig Thomas odlučili su izbjeći daljnje neugodnosti šalom na vlastiti račun. Naime, u videu koji je svojevrsni promo nadolazeće 9. sezone, a ujedno i klip u čast premijernom pojavljivanju kreatora serije na Comic-Conu, Mosby klinci vulgarno i ogorčeno upozoravaju oca (Bob Saget) da ubrza s pričom. Prilično simpatična katarza, ako se mene pita.

(Visited 833 times, 1 visits today)

Komentari