Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

How I Met Your Mother – season 9 promo: Tedova djeca uzvraćaju udarac!

21.07.2013. Ivana Belošević
Foto: Facebook.com / How I Met Your Mother

Foto: Facebook.com / How I Met Your Mother

Ljubitelji humoristične serije „Kako sam upoznao vašu majku“ često se šale na račun Tedove djece koja 8 godina zatočena na kauču slušaju opširnu priču o tome kako su im se upoznali roditelji. Počevši od 2005. godine, broj sezona je rastao, a s njim i Lyndsy Fonseca (kći) i David Hernie (sin) pa se zbog njih i javlja određena vizualno – vremenska nelogičnost prilikom gledanja serije.

Ipak, Carter Bays i Craig Thomas odlučili su izbjeći daljnje neugodnosti šalom na vlastiti račun. Naime, u videu koji je svojevrsni promo nadolazeće 9. sezone, a ujedno i klip u čast premijernom pojavljivanju kreatora serije na Comic-Conu, Mosby klinci vulgarno i ogorčeno upozoravaju oca (Bob Saget) da ubrza s pričom. Prilično simpatična katarza, ako se mene pita.

(Visited 812 times, 1 visits today)

Komentari