Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

How I Met Your Mother – season 9 promo: Tedova djeca uzvraćaju udarac!

21.07.2013. Ivana Belošević
Foto: Facebook.com / How I Met Your Mother

Foto: Facebook.com / How I Met Your Mother

Ljubitelji humoristične serije „Kako sam upoznao vašu majku“ često se šale na račun Tedove djece koja 8 godina zatočena na kauču slušaju opširnu priču o tome kako su im se upoznali roditelji. Počevši od 2005. godine, broj sezona je rastao, a s njim i Lyndsy Fonseca (kći) i David Hernie (sin) pa se zbog njih i javlja određena vizualno – vremenska nelogičnost prilikom gledanja serije.

Ipak, Carter Bays i Craig Thomas odlučili su izbjeći daljnje neugodnosti šalom na vlastiti račun. Naime, u videu koji je svojevrsni promo nadolazeće 9. sezone, a ujedno i klip u čast premijernom pojavljivanju kreatora serije na Comic-Conu, Mosby klinci vulgarno i ogorčeno upozoravaju oca (Bob Saget) da ubrza s pričom. Prilično simpatična katarza, ako se mene pita.

(Visited 806 times, 1 visits today)

Komentari