Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Hrvatski bend F5 probio se na američke radio stanice: Prvi na Coast to Coast Mixtapes

20.07.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: press

Foto: press

Prošli tjedan hrvatski bend F5 koji čine Nikolina Kovačević (vokal) i Robert Nappholz (klavijature), Mirko Kolovrat (gitara), Jakov Kolega (bas) i Filip Hrelja (bubnjevi) uvršteni su na službenu listu pjesama koje se preporučuju za vrtnju na američkim radio stanicama. Putem glazbene platforme Coast to Coast koja ima sjajan doseg i utjecaj u glazbenoj industriji koja sadrži preko 100 milijuna downloadova, digitalni časopis, suradnju s najboljim DJ-evima, glazbene blogove i godišnje glazbene konvencije, F5 dobio je izuzetno priznanje te osvojio prvo mjesto u konkurenciji s 10 američkih bendova.

“Nisam jos uvijek uspio isprocesuirati što se sve dogodilo, ali kako stvari stoje, dobili smo izvrsne kritike na spot i singl Listen To na Coast 2 Coast Live | Interactive Showcase Events i osvojili prvo mjesto u konkurenciji od 10 američkih bandova.S prvim mjestom dobijamo članak u njihovom magazinu, promociju spota, pjesma će se vrtiti na njihovim radio postajama…Što to sve znači pokazat će vrijeme. U svakom slučaju – jako smo uzbuđeni!” rekao je Robert Nappholz.

„Oduševljena sam, mislim da je to sjajna prilika za bilo kojeg izvođača da na vrlo jednostavan način dosegne velik broj ljudi, a najvažnije od svega jest da se radi o ljudima u cijelom svijetu, ne samo na jednom, ograničenom teritoriju. Što se lakše povezujemo, to smo bogatiji informacijama i lakše se razvijamo, napredujemo. Prekrasno!“, rekla je Nikolina Kovačević.

>>Muzika360.com: besplatna glazba ‘drugačijih’ izvođača

F5 svoj je prvi singl Listen To predstavio u sklopu kompilacije muzika360.com – platforme na kojoj su sve pjesme dostupne kao besplatan download kako bi novi i “drugačiji” izvođači lakše došli do svoje publike bez obzira gdje žive i gdje se nalaze.

 

(Visited 254 times, 2 visits today)

Komentari