Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

14.03.2019.

Vrijeme čitanja: 5 minute ZIherung je nova serija članaka koja će pokriti albume koje je naš Luka Sinković slušao ili koji su ga samo okrznuli, a da su objavljeni u mjesecu iz naslova.

Film

Hrvoje Hribar ponovno izabran za ravnatelja HAVC-a

03.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
foto: HAVC

foto: HAVC

Na temelju članka 9. i 10. Zakona o audiovizualnim djelatnostima  i članka 19. Statuta Hrvatskog audiovizualnog centra, Upravni odbor Hrvatskog audiovizualnog centra u Zagrebu na 11. sjednici održanoj 2. prosinca 2014. donio je Odluku o imenovanju ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra. Tom odlukom imenovan je Hrvoje Hribar za ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra na vrijeme od četiri godine, počevši od 6. prosinca 2014. godine.
Na raspisani javni natječaj za ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra objavljenog u Narodnim novinama 15. listopada 2014. u propisanom roku molbu je podnijelo dvoje (2) kandidata.

Na temelju natječaja, nakon provedenog postupka, uvidom u natječajnu dokumentaciju, programe rada i koncepta Nacionalnog programa za naredno razdoblje, Upravni odbor odlučio je imenovati Hrvoja Hribara za ravnatelja Centra. Imenovani ispunjava uvjete propisane člankom 11. Zakona o audiovizualnim djelatnostima  i odredbama Statuta Hrvatskog audiovizualnog centra. Sjednici Upravnog odbora na kojoj je donesena odluka o izboru ravnatelja nije prisustvovala Darija Kulenović Gudan opravdavši svoj izostanak osobnim razlozima.

 

(Visited 65 times, 1 visits today)

Komentari