Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Film

Hrvoje Hribar ponovno izabran za ravnatelja HAVC-a

03.12.2014. Ziher.hr
foto: HAVC

foto: HAVC

Na temelju članka 9. i 10. Zakona o audiovizualnim djelatnostima  i članka 19. Statuta Hrvatskog audiovizualnog centra, Upravni odbor Hrvatskog audiovizualnog centra u Zagrebu na 11. sjednici održanoj 2. prosinca 2014. donio je Odluku o imenovanju ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra. Tom odlukom imenovan je Hrvoje Hribar za ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra na vrijeme od četiri godine, počevši od 6. prosinca 2014. godine.
Na raspisani javni natječaj za ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra objavljenog u Narodnim novinama 15. listopada 2014. u propisanom roku molbu je podnijelo dvoje (2) kandidata.

Na temelju natječaja, nakon provedenog postupka, uvidom u natječajnu dokumentaciju, programe rada i koncepta Nacionalnog programa za naredno razdoblje, Upravni odbor odlučio je imenovati Hrvoja Hribara za ravnatelja Centra. Imenovani ispunjava uvjete propisane člankom 11. Zakona o audiovizualnim djelatnostima  i odredbama Statuta Hrvatskog audiovizualnog centra. Sjednici Upravnog odbora na kojoj je donesena odluka o izboru ravnatelja nije prisustvovala Darija Kulenović Gudan opravdavši svoj izostanak osobnim razlozima.

 

(Visited 46 times, 1 visits today)

Komentari