Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Najava: Nova sezona Žednouhih koncerata

05.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Press

Foto: Press

Kraj godine nam je sve bliži, a s njime i kraj ove zanimljive koncertne godine. Ekipa iz Žednog uha priprema novu sezonu i daruje nas za kraj godine i za vjernost. Posljednji Žednouhi koncert u ovoj godini bit će 8.12. kada će nastupit američki sastav Wampire na čiji će se koncert moći besplatno ući ukoliko sa sobom imate ulaznicu bilo kojeg prijašnjeg koncerta u jesenskoj sezoni (13.9. – 25.11.). Ako ne posjedujete takvu ulaznicu, karte možete kupiti isključivo na blagajni kluba Močvara po cijeni od 45 kn. Wampire je američki bend nastao u Portlandu. Sviraju melodičnu mješavinu psihodeličnog  rocka i pop glazbe s dozom humora za koji inspiraciju vuku iz porno industrije sedamdesetih te horor filmova B produkcije.

Foto: Press

Foto: Press

Priča sa Žednim Uhom ne završava s besplatnim koncertom jer nas u ne tako dalekoj budućnosti očekuje još koncerata u njihovoj organizaciji. Tako nam 3.2. dolazi Earth, koji smo već imali prilike vidjeti na ovogodišnjem, prvom izdanju Superuho festivala, gdje im je na bini pomogla i kolegica iz Rose Windows. Earth je zaista rijetka i velika poslastica za fanove drone metala, a potporu će im dati Black Spirituals i Don McGreevy.

Foto: Press

Foto: Press

Osim drone velikana nas čeka još jedan (za sada) koncert, a to je FINK. Engleski kantautor Fin Greenall nam dolazi 6.2. sa svojim pratećim bendom da nam isporuči dobru dozu organske, moderne pop glazbe koja će se sigurno svidjeti slušateljima kojima je draži tradicionalni rock izražaj, te mlađim slušateljima koji su uvijek u potrazi za zanimljivim zvukovima i ritmovima.

Valja spomenuti i da ulaznice za koncerte FINK-a i Eartha možete kupiti po promotivnim cijenama do 24.12. po cijeni od 65 kn dok će od tog datuma narasti na 80 kn i napokon do 100 kn na ulazu. Stoga požurite po svoje ulaznice, uljepšajte nekome Božić i obradujte ga ulaznicom za neki od koncerata u novoj sezoni Žednog Uha.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari