Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

U prodaji ulaznice za novo izdanje SuperUho Festivala

10.12.2014. Jan Vukasović
Foto: Press

Foto: Press

Nakon vrlo uspješnog debitantskog izdanja SuperUho Festivala dobit ćemo novu priliku za uživanje na drugom izdanju festivala koje će se održati od 4. do 6. kolovoza 2015. godine na već nam poznatom pristaništu TEF-a u Šibeniku. Pristanište je vrlo prepoznatljivo po intimnoj atmosferi koja je vladala tijekom cijelog prošlogodišnjeg festivala te će se u tom tonu i nastaviti.

Foto: Press

Foto: Press

Upravo ta intimnost bila je najjači adut SuperUho Festivala pa smo tako mogli gledati The National, The Black Lips, Earth, Fuck Buttons i mnoge druge u sasvim drugačijem ambijentu, a dvije večeri prije samog festivala i dva uzastopna koncerta The Nationala na tvrđavi Sv. Mihovila, a ovdje možete pročitati izvještaj s jednog od tih koncerata.

Foto: Press

Foto: Press

U periodu od 11.12. pa sve do Badnjaka, 24.12., u prodaji će biti promotivni paket ulaznica za drugo izdanje festivala po cijeni od 220 kn. Osim niže cijene promotivnog paketa, ako kupite dvije ulaznice dobijete majicu na poklon, sa tri ulaznice upad na neki od najavljenih Žednouhih koncerata u novoj sezoni ili pak sa četiri kupljene ulaznice dobivate ulaznicu za koncert Marka Lanegana u galeriji LAUBA. Požurite s kupnjom ulaznica jer kako će se festival bližiti, tako će one postajati skuplje, već nakon Badnjaka će cijena ulaznice iznositi 250 kn.

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari