Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Glazba

U prodaji ulaznice za novo izdanje SuperUho Festivala

10.12.2014. Jan Vukasović
Foto: Press

Foto: Press

Nakon vrlo uspješnog debitantskog izdanja SuperUho Festivala dobit ćemo novu priliku za uživanje na drugom izdanju festivala koje će se održati od 4. do 6. kolovoza 2015. godine na već nam poznatom pristaništu TEF-a u Šibeniku. Pristanište je vrlo prepoznatljivo po intimnoj atmosferi koja je vladala tijekom cijelog prošlogodišnjeg festivala te će se u tom tonu i nastaviti.

Foto: Press

Foto: Press

Upravo ta intimnost bila je najjači adut SuperUho Festivala pa smo tako mogli gledati The National, The Black Lips, Earth, Fuck Buttons i mnoge druge u sasvim drugačijem ambijentu, a dvije večeri prije samog festivala i dva uzastopna koncerta The Nationala na tvrđavi Sv. Mihovila, a ovdje možete pročitati izvještaj s jednog od tih koncerata.

Foto: Press

Foto: Press

U periodu od 11.12. pa sve do Badnjaka, 24.12., u prodaji će biti promotivni paket ulaznica za drugo izdanje festivala po cijeni od 220 kn. Osim niže cijene promotivnog paketa, ako kupite dvije ulaznice dobijete majicu na poklon, sa tri ulaznice upad na neki od najavljenih Žednouhih koncerata u novoj sezoni ili pak sa četiri kupljene ulaznice dobivate ulaznicu za koncert Marka Lanegana u galeriji LAUBA. Požurite s kupnjom ulaznica jer kako će se festival bližiti, tako će one postajati skuplje, već nakon Badnjaka će cijena ulaznice iznositi 250 kn.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari