Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

House Of Pablo festival seli iduće godine u Tvornicu kulture

16.12.2014. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

House Of Pablo je kolektiv šest zagrebačkih bendova od kojih neki imaju zaista zavidan broj odrađenih koncerata. Bendovi su Killed A Fox, Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Straight Outta Fridge, Malady Lane, Reflex Kid i She Loves Pablo. Većina članova sudjeluje u još barem jednom bendu osim svog primarnog. Dečki su svoj DIY način rada doveli na zaista zavidnu, profesionalnu razinu. Prošle godine House Of Pablo festival bio je održan u KSET-u kroz 2 dana, a porastom broja publike seli u Veliki pogon Tvornice Kulture 20. i 21.2.2015.

Foto: Press

Foto: Press

Sam House Of Pablo kolektiv je dobio ime po prostoriji za probe gdje su originalno svirali She Loves Pablo, koji su se od 2005. godine do danas probili do samog vrha scene svojom kombinacijom groovea i stonera, energičnim i brojnim nastupima te za sada 2 objavljena albuma. Osim She Loves Pablo u zadnje vrijeme sve veći porast u popularnosti doživljavaju Muscle Tribe Of Danger And Excellence, koji su stekli hordu fanova i rasturili kupolu na ovogodišnjem Gričevanju, usprkos tome što su relativno nov bend. Festivalske karte u ograničenoj količini možete nabaviti po cijeni 45 kn, jednodnevne će vas koštati 30 kn, a na dan koncerta, ako ih ostane, koštat će 40 kn.

 

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari