Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Nagrade

Nagradnjača – Nova 101 godina u Tvornici kulture

20.12.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/tvornicakulture

Foto: facebook.com/tvornicakulture

Već dvije godine zaredom održava se novogodišnji party u Tvornici, a reakcije su uglavnom pozitivne. Koncept se ne mijenja, snage su udružili Tvornica Kulture i Radio 101 a kojeg dolaze DJ-i i promotori koji su u zadnje vrijeme angažirani i u klubu Klub. Party će se održavati na 2 floora te će biti uključen i Yem kolektiv. Glavni floor nazvan Top 101 Hits smješten je u velikoj dvorani, dok će mali pogon zauzeti 101 indie chart, jer drugog naziva za “ono što se ne vrti na svim radio stanicama” trenutno nema. Pretpostavljamo da će 101 indie chart u organizaciji Yem kolektiva zvučati kao neki od njihovih partya u Klubu (Retrostep, In Da Klub , Dobra šema, Pozz 201?, Tanceraj).

Ulaznice za Novu 101 godinu su u prodaji po promotivnoj cijeni od 40 kn, što je cijena koja će vrijediti do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2015. godine cijena će iznositi 50kn.
Po ulasku u 2015. cijena ulaznica se penje na 70kn.

Ziher dijeli 2×2 karte! upišite ime i prezime u komentar ispod članka, a dobitnike ćemo objaviti u ponedjeljak 22. prosinca u jutarnjim satima na Ziherovoj facebook stranici. Sretno!

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari