Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Najava: Koncertna promocija benda Svemir

14.01.2015. Jan Vukasović
Foto: facebook.com/ssvemir

Foto: facebook.com/ssvemir

Prošlo je već nekoliko mjeseci od izlaska albuma „Tako Jako“ benda Svemir pa je tako i vrijeme za koncertnu promociju u Klubu 30. siječnja 2015. Usprkos tome što je „Tako Jako“ drugo izdanje benda, ovo je prvi put da je album sniman u kompletnoj bendovskoj postavi te su nam ‘svemirci’ na njemu predstavili materijal na kojem su radili dvije godine, a snimljen je u studiju „Radost!“ uz neke gostujuće glazbenike (Tomislav Žalac iz Erotic Biljan & His Heretics i What’s on TV, mamma?). Za vrijeme snimanja albuma, bendu se postepeno priključila Ivana Žakbar koja je originalno trebala svirati violinu na dvije pjesme s albuma, no, kako to bude kada umjetnici kliknu na nekoj drugoj razini, momci i cure iz benda prearanžirali su neke pjesme, a i napravili nove da uz njih paše violina.

 

Na koncertnoj promociji moći ćete uživati u novom materijalu u produženim verzijama i gostujućim glazbenicima te se podsjetiti na neke od pjesama s prvog albuma u novom ruhu. Prije Svemira nastupit će Ivan Škrabe, čovjek koji je bio dio onog prvog, udarnog vala hrvatskih kantautora te smo ga mogli čuti i na kompilaciji “Bistro na rubu šume – Snimke iz sobe”. Ivana neko vrijeme nije bilo na sceni pa vam je ovo prilika da i njega čujete prije nego izbaci još jedan album. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po cijeni od 20 kn, dok će na ulazu treba izdvojiti 25 kn, stoga ispraznite sitniš iz džepova i dođite u Klub na koncert.

Komentari