Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Dodan treći dan House Of Pablo festivala

05.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Press

Foto: Press

Čak ni dva dana festivala u Tvornici kulture nisu dovoljna za House Of Pablo kolektiv te je tako, nakon 20. i 21.2., dodan i treći dan u nedjelju 22.2. Ulaznice za treći dan neće biti u prodaji već će ulaz biti moguć samo za one koji su kupili festivalske ulaznice. Treći dan festivala neće biti u Tvornici kulture kao prva dva dana, već u intimnijem prostoru KSET-a gdje će dečki iz House of Pablo izvesti neke pjesme u akustičnim verzijama te se podružiti s najvjernijim fanovima. Vraćanje u KSET je dosta simbolično s obzirom na to da je u tom klubu House Of Pablo festival započeo te je ovo vrlo zanimljiva prilika za sve obožavatelje ovog kolektiva.

Festivalske ulaznice možete nabaviti po cijeni od 45 kn, dok su jednodnevne ulaznice u pretprodaji 30 kn, a na dan koncerta bit će 40 kn. U petak u Tvornici nastupaju Muscle Tribe of Danger and Excellence, Killed A Fox, Straight Outta Fridge i Elephant Stalker. Drugog dana festivala nastupaju She Loves Pablo, Malady Lane, Reflex Kid i Mahatma. Svi koji kupe festivalske ulaznice na poklon će dobiti i prvu House Of Pablo kompilaciju, na kojoj će svi bendovi kolektiva biti zastupljeni s dvije potpuno nove pjesme.

(Visited 56 times, 2 visits today)

Komentari