Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Dodan treći dan House Of Pablo festivala

05.02.2015. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

Čak ni dva dana festivala u Tvornici kulture nisu dovoljna za House Of Pablo kolektiv te je tako, nakon 20. i 21.2., dodan i treći dan u nedjelju 22.2. Ulaznice za treći dan neće biti u prodaji već će ulaz biti moguć samo za one koji su kupili festivalske ulaznice. Treći dan festivala neće biti u Tvornici kulture kao prva dva dana, već u intimnijem prostoru KSET-a gdje će dečki iz House of Pablo izvesti neke pjesme u akustičnim verzijama te se podružiti s najvjernijim fanovima. Vraćanje u KSET je dosta simbolično s obzirom na to da je u tom klubu House Of Pablo festival započeo te je ovo vrlo zanimljiva prilika za sve obožavatelje ovog kolektiva.

Festivalske ulaznice možete nabaviti po cijeni od 45 kn, dok su jednodnevne ulaznice u pretprodaji 30 kn, a na dan koncerta bit će 40 kn. U petak u Tvornici nastupaju Muscle Tribe of Danger and Excellence, Killed A Fox, Straight Outta Fridge i Elephant Stalker. Drugog dana festivala nastupaju She Loves Pablo, Malady Lane, Reflex Kid i Mahatma. Svi koji kupe festivalske ulaznice na poklon će dobiti i prvu House Of Pablo kompilaciju, na kojoj će svi bendovi kolektiva biti zastupljeni s dvije potpuno nove pjesme.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari