Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Najava: Colin Stetson and Sarah Neufeld Duo (Arcade Fire) u KSET-u

18.02.2015. Jan Vukasović
Foto: facebook.com/stetsonneufeldduo

Foto: facebook.com/stetsonneufeldduo

Arcade Fire su u zadnjih 2-3 godine, posebice albumom “Reflektor”, privukli veliku pažnju na sebe, a tako i na svoje članove koji se nisu zadržali samo na jednom projektu. Tako smo nedavno dobili potvrdu da Will Butler radi na solo albumu, a prije toga je radio i na soundtracku filma Her.

Sarah Neufeld bila je službeno član Arcade Firea, no sada je u ulozi onoga što se naziva “tour member”. Vrhunska violinstica voli se upuštati u post-rock vode pa tako ima bend Bell Orchestre s još jednim bivšim članom Arcade Firea. Colin Stetson je također njen kolega iz oba benda, ali je i dio Bon Ivera. Ovaj duo stvara vrlo zanimljivu post-rock ambijentalu. Vjerujem da je činjenica da dvoje zaista vrsnih glazbenika iz svjetski poznatih bendova dolazi u KSET više nego dovoljna da ih vidimo 20. travnja na koncertu kojem je suđeno da odskače od ostalih. Njihov prvijenac izlazi tek tjedan dana nakon nastupa u KSET-u tako da ovo također možete shvatiti i kao svojevrsnu premijeru albuma, budući da je svirka u KSET-u zasada među prvim datumima najavljene europske turneje.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/191646218″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”388″ iframe=”true” /]

(Visited 111 times, 1 visits today)

Komentari