Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Najava: Colin Stetson and Sarah Neufeld Duo (Arcade Fire) u KSET-u

18.02.2015. Jan Vukasović
Foto: facebook.com/stetsonneufeldduo

Foto: facebook.com/stetsonneufeldduo

Arcade Fire su u zadnjih 2-3 godine, posebice albumom “Reflektor”, privukli veliku pažnju na sebe, a tako i na svoje članove koji se nisu zadržali samo na jednom projektu. Tako smo nedavno dobili potvrdu da Will Butler radi na solo albumu, a prije toga je radio i na soundtracku filma Her.

Sarah Neufeld bila je službeno član Arcade Firea, no sada je u ulozi onoga što se naziva “tour member”. Vrhunska violinstica voli se upuštati u post-rock vode pa tako ima bend Bell Orchestre s još jednim bivšim članom Arcade Firea. Colin Stetson je također njen kolega iz oba benda, ali je i dio Bon Ivera. Ovaj duo stvara vrlo zanimljivu post-rock ambijentalu. Vjerujem da je činjenica da dvoje zaista vrsnih glazbenika iz svjetski poznatih bendova dolazi u KSET više nego dovoljna da ih vidimo 20. travnja na koncertu kojem je suđeno da odskače od ostalih. Njihov prvijenac izlazi tek tjedan dana nakon nastupa u KSET-u tako da ovo također možete shvatiti i kao svojevrsnu premijeru albuma, budući da je svirka u KSET-u zasada među prvim datumima najavljene europske turneje.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/191646218″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”388″ iframe=”true” /]

(Visited 104 times, 1 visits today)

Komentari