Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Tina Vukov objavila novu pjesmu – poslušajte ‘Na Rubu’

22.02.2015. Jan Vukasović
Foto: facebook.com/tina.vukov

Foto: facebook.com/tina.vukov

Tina Vukov je već godinama više ili manje suptilno prisutna na glazbenoj sceni, a nakon što se okušala i u jazz glazbi, na red je došao kvalitetan pop. Svoj novi materijal je sama usporedila s Lanom Del Rey i Hooverphonic te ga predstavila singlom 666 koji prati upravo tu modernu dark pop maniru. Spot za Na Rubu  režirao je Luka Nižetić, baš kao i prošli za 666, stoga pogledajte ovu zanimljivu pjesmu pjevačice koja je već s 14 godina potpisala ugovor s diskografskom kućom i uspjela nastaviti karijeru u smjeru u kojem to ona želi. Kako Tinin impresivni vokal zvuči u novom ruhu, poslušajte na linku ispod.

(Visited 256 times, 1 visits today)

Komentari