Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Tina Vukov objavila novu pjesmu – poslušajte ‘Na Rubu’

22.02.2015. Jan Vukasović
Foto: facebook.com/tina.vukov

Foto: facebook.com/tina.vukov

Tina Vukov je već godinama više ili manje suptilno prisutna na glazbenoj sceni, a nakon što se okušala i u jazz glazbi, na red je došao kvalitetan pop. Svoj novi materijal je sama usporedila s Lanom Del Rey i Hooverphonic te ga predstavila singlom 666 koji prati upravo tu modernu dark pop maniru. Spot za Na Rubu  režirao je Luka Nižetić, baš kao i prošli za 666, stoga pogledajte ovu zanimljivu pjesmu pjevačice koja je već s 14 godina potpisala ugovor s diskografskom kućom i uspjela nastaviti karijeru u smjeru u kojem to ona želi. Kako Tinin impresivni vokal zvuči u novom ruhu, poslušajte na linku ispod.

(Visited 269 times, 1 visits today)

Komentari