Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Najava: Pankrti i Banana smrti u KSET-u 6. ožujka

04.03.2015. Jan Vukasović
Foto: KSET fotosekcija

Foto: KSET fotosekcija

Istinske punk legende ovih prostora, Pankrti, dolaze u KSET pružiti nam novu dozu punka godinu dana nakon prošlog nastupa. Usprkos nedostatku novog materijala Pankrti i dalje praše prljavi i sirovi punk s tekstovima koji su i danas i više no aktualni. Pankrti su nastali davne 1977. godine u Ljubljani i počeli svirati isto ovo što i danas sviraju, no tada je to predstavljalo revolucionarnu glazbu koja će utjecati na generaciju glazbenika koju nazivamo Novim valom. Tako je i Branimir Štulić u jednoj od najpoznatijih pjesama legendarne Azre, Balkan, rekao “brijem bradu, brkove da ličim na Pankrte”. Pankrti su se ponovno okupili 2007. godine kako bi proslavili 30. godišnjicu postojanja i od tada nastavljaju s radom. Stoga dođite u KSET 6. ožujka i poslušajte bend koji je ostavio neizbrisiv trag u glazbi ovih prostora. Osim punk legendi nastupit će i dinamični bas i bubanj duo Banana smrti. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti za 80 kn dok će na ulazu koštati 100 kn.

(Visited 100 times, 1 visits today)

Komentari