Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Najava: PipsChips&Videoclips najavili dva intimna koncerta u Saxu

03.03.2015. Ziher.hr
Foto: Saša Huzjak

Foto: Saša Huzjak

Nakon Jinxa, došlo je vrijeme da nam i Pipsi odrade jedan intimni nastup u zagrebačkom Saxu. Podsjećamo da su Pipsi prošle godine napunili Dom sportova i tako potvrdili status jednog od najvažnijih rock bendova na ovim prostorima, a sada je vrijeme da se opet vrate u klubove i odrade prve nastupe nakon rasprodanog Doma sportova. U Saxu će nastupiti 24. i 25. travnja, a za oba koncerta će biti pušteno u prodaju samo 300 ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 70 kn, dok će na ulazu, ukoliko ostane koja viška, koštati 90 kn. Karte možete nabaviti na blagajni kluba Sax.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari