Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Trail of Dead dolaze u Tvornicu kulture 10. lipnja

05.03.2015. Jan VukasovićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/tvornicakulture/photos

Foto: facebook.com/tvornicakulture/photos

Trail Of Dead (poznati još kao …And You Will Know Us By The Trail Of Dead) američki su post-hardcore/alt.rock/progressive bend koji će nastupiti 10. lipnja u Tvornici kulture. Prvi album objavili su još davne 1995. godine te sveukupno imaju čak devet izdanja od kojih nijedno nije prošlo loše kod glazbene kritike, a album “Source Tags & Codes” je izdanje koje se danas smatra kultnim, čak i u sferi indie rocka. Posljednji put su posjetili Hrvatsku nakon albuma “So Divided” iz 2006. godine, kada su nastupili u zagrebačkom Pauku. Njihovi su nastupi vrlo agresivni i eksplozivni te nadaleko poznati budući da su, osim što sviraju takvu vrstu glazbe, svi vrsni instrumentalisti. Predgrupa potonjima će biti alt. rock bend Your Favorite Enemies. Karte u pretprodaju kreću u petak 6. ožujka, a iznosit će 70 kn sve do 30. ožujka, kada kreću u prodaju karte po cijeni od 80 kn. Na ulazu će karte koštati 100 kn.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari