Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Trail of Dead dolaze u Tvornicu kulture 10. lipnja

05.03.2015. Jan Vukasović
Foto: facebook.com/tvornicakulture/photos

Foto: facebook.com/tvornicakulture/photos

Trail Of Dead (poznati još kao …And You Will Know Us By The Trail Of Dead) američki su post-hardcore/alt.rock/progressive bend koji će nastupiti 10. lipnja u Tvornici kulture. Prvi album objavili su još davne 1995. godine te sveukupno imaju čak devet izdanja od kojih nijedno nije prošlo loše kod glazbene kritike, a album “Source Tags & Codes” je izdanje koje se danas smatra kultnim, čak i u sferi indie rocka. Posljednji put su posjetili Hrvatsku nakon albuma “So Divided” iz 2006. godine, kada su nastupili u zagrebačkom Pauku. Njihovi su nastupi vrlo agresivni i eksplozivni te nadaleko poznati budući da su, osim što sviraju takvu vrstu glazbe, svi vrsni instrumentalisti. Predgrupa potonjima će biti alt. rock bend Your Favorite Enemies. Karte u pretprodaju kreću u petak 6. ožujka, a iznosit će 70 kn sve do 30. ožujka, kada kreću u prodaju karte po cijeni od 80 kn. Na ulazu će karte koštati 100 kn.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari