Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Trail of Dead dolaze u Tvornicu kulture 10. lipnja

05.03.2015. Jan Vukasović
Foto: facebook.com/tvornicakulture/photos

Foto: facebook.com/tvornicakulture/photos

Trail Of Dead (poznati još kao …And You Will Know Us By The Trail Of Dead) američki su post-hardcore/alt.rock/progressive bend koji će nastupiti 10. lipnja u Tvornici kulture. Prvi album objavili su još davne 1995. godine te sveukupno imaju čak devet izdanja od kojih nijedno nije prošlo loše kod glazbene kritike, a album “Source Tags & Codes” je izdanje koje se danas smatra kultnim, čak i u sferi indie rocka. Posljednji put su posjetili Hrvatsku nakon albuma “So Divided” iz 2006. godine, kada su nastupili u zagrebačkom Pauku. Njihovi su nastupi vrlo agresivni i eksplozivni te nadaleko poznati budući da su, osim što sviraju takvu vrstu glazbe, svi vrsni instrumentalisti. Predgrupa potonjima će biti alt. rock bend Your Favorite Enemies. Karte u pretprodaju kreću u petak 6. ožujka, a iznosit će 70 kn sve do 30. ožujka, kada kreću u prodaju karte po cijeni od 80 kn. Na ulazu će karte koštati 100 kn.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari