Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Trail of Dead dolaze u Tvornicu kulture 10. lipnja

05.03.2015. Jan Vukasović
Foto: facebook.com/tvornicakulture/photos

Foto: facebook.com/tvornicakulture/photos

Trail Of Dead (poznati još kao …And You Will Know Us By The Trail Of Dead) američki su post-hardcore/alt.rock/progressive bend koji će nastupiti 10. lipnja u Tvornici kulture. Prvi album objavili su još davne 1995. godine te sveukupno imaju čak devet izdanja od kojih nijedno nije prošlo loše kod glazbene kritike, a album “Source Tags & Codes” je izdanje koje se danas smatra kultnim, čak i u sferi indie rocka. Posljednji put su posjetili Hrvatsku nakon albuma “So Divided” iz 2006. godine, kada su nastupili u zagrebačkom Pauku. Njihovi su nastupi vrlo agresivni i eksplozivni te nadaleko poznati budući da su, osim što sviraju takvu vrstu glazbe, svi vrsni instrumentalisti. Predgrupa potonjima će biti alt. rock bend Your Favorite Enemies. Karte u pretprodaju kreću u petak 6. ožujka, a iznosit će 70 kn sve do 30. ožujka, kada kreću u prodaju karte po cijeni od 80 kn. Na ulazu će karte koštati 100 kn.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari