Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Najava: Električni orgazam svira presjek karijere u Palachu i Tvornici kulture

26.03.2015. Anja Nežić
Foto: facebook.com/el.orgazam

Foto: facebook.com/el.orgazam

Legendarni beogradski bend Električni orgazam konačno dolazi u Rijeku! I to ne bez povoda. Dolaze Riječane podsjetiti na svoju bogatu tridesetpetogodišnju karijeru i rasplesati ih uz svevremenske pjesme poput Igra rokenrol cela Jugoslavija ili Zlatni papagaj. Susret je zakazan za subotu, 28. ožujka, u OKC-u Palach. Osim koncerta u Rijeci, bend će održati i koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture dan ranije, u petak 27. ožujka.

Koncerti su zamišljeni kao presjek karijere karizmatičnih Beograđana, a moći ćemo čuti pjesme sa starijih, kultnih albuma poput „Paket aranžmana“ (nastalog u suradnji s Idolima i Šarlom Akrobatom), ali i posljednjeg, 2010. godine objavljenog „To što vidiš to i jeste“.

Uz Električni orgazam, Tvornica i Palach će u petak i subotu ugostiti i zagrebački Rizol, sastav okupljen krajem osamdesetih godina prošloga stoljeća. Odabir baš njih za support bend i ne čudi jer su upravo oni prošli pola bivše države s glavnim subotnjim zvijezdama, a njihov će garage/punk/rock zasigurno dodatno rasplesati i zabaviti publiku.

Karte za koncert u Rijeci su u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, a mogu se kupiti na šankovima Beertije i OKC-a Palach ili putem sustava entrio.hr. Na dan će koncerta, ako ih uopće ostane, njihova cijena biti 70 kuna. Početak je koncerta zakazan za 23 sata. Karte za nastup u Tvornici su u pretprodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta biti 80 kuna.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Komentari