Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Vizart

Humanitarna izložba ‘Za mog tatu’

27.03.2015. Ziher.hr
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Kako bi pomogao svome ocu te zadržao vlastiti dom, mladi umjetnik Ivan Mladenović, u suradnji sa studentima Akademije likovnih umjetnosti, organizirao je humanitarnu izložbu.

Možda niste umjetnik pa svojim radovima ne možete pomoći ovoj obitelji, no ono što u najmanjem slučaju možete učiniti jest posjetiti izložbu te pripomoći svojom donacijom. Izložba će se održavati 28. i 29. ožujka u galeriji Greta te ju je moguće posjetiti u vremenskom razdoblju od 9 do 20 sati. Na izložbi će biti izložena djela mladih potencijalnih umjetnika s Akademije likovnih umjetnosti što je jedan razlog više za otići.

Organizatorima ove izložbe je u cilju prikupiti 20 000 kuna, a sav višak sredstava bit će doniran u slične humanitarne svrhe.
Stoga, posjetite humanitarnu izložbu „Za mog tatu“ te svojom malom donacijom postanite veliki. Ukoliko niste u mogućnosti otići, podijelite event prijateljima i pomozite ovoj obitelji.

(Visited 79 times, 1 visits today)

Komentari