Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Vizart

Humanitarna izložba ‘Za mog tatu’

27.03.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Kako bi pomogao svome ocu te zadržao vlastiti dom, mladi umjetnik Ivan Mladenović, u suradnji sa studentima Akademije likovnih umjetnosti, organizirao je humanitarnu izložbu.

Možda niste umjetnik pa svojim radovima ne možete pomoći ovoj obitelji, no ono što u najmanjem slučaju možete učiniti jest posjetiti izložbu te pripomoći svojom donacijom. Izložba će se održavati 28. i 29. ožujka u galeriji Greta te ju je moguće posjetiti u vremenskom razdoblju od 9 do 20 sati. Na izložbi će biti izložena djela mladih potencijalnih umjetnika s Akademije likovnih umjetnosti što je jedan razlog više za otići.

Organizatorima ove izložbe je u cilju prikupiti 20 000 kuna, a sav višak sredstava bit će doniran u slične humanitarne svrhe.
Stoga, posjetite humanitarnu izložbu „Za mog tatu“ te svojom malom donacijom postanite veliki. Ukoliko niste u mogućnosti otići, podijelite event prijateljima i pomozite ovoj obitelji.

(Visited 90 times, 1 visits today)

Komentari