Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Vizart

Humanitarna izložba ‘Za mog tatu’

27.03.2015. Ziher.hr
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Kako bi pomogao svome ocu te zadržao vlastiti dom, mladi umjetnik Ivan Mladenović, u suradnji sa studentima Akademije likovnih umjetnosti, organizirao je humanitarnu izložbu.

Možda niste umjetnik pa svojim radovima ne možete pomoći ovoj obitelji, no ono što u najmanjem slučaju možete učiniti jest posjetiti izložbu te pripomoći svojom donacijom. Izložba će se održavati 28. i 29. ožujka u galeriji Greta te ju je moguće posjetiti u vremenskom razdoblju od 9 do 20 sati. Na izložbi će biti izložena djela mladih potencijalnih umjetnika s Akademije likovnih umjetnosti što je jedan razlog više za otići.

Organizatorima ove izložbe je u cilju prikupiti 20 000 kuna, a sav višak sredstava bit će doniran u slične humanitarne svrhe.
Stoga, posjetite humanitarnu izložbu „Za mog tatu“ te svojom malom donacijom postanite veliki. Ukoliko niste u mogućnosti otići, podijelite event prijateljima i pomozite ovoj obitelji.

(Visited 83 times, 1 visits today)

Komentari