Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Vizart

Humanitarna izložba ‘Za mog tatu’

27.03.2015. Ziher.hr
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Kako bi pomogao svome ocu te zadržao vlastiti dom, mladi umjetnik Ivan Mladenović, u suradnji sa studentima Akademije likovnih umjetnosti, organizirao je humanitarnu izložbu.

Možda niste umjetnik pa svojim radovima ne možete pomoći ovoj obitelji, no ono što u najmanjem slučaju možete učiniti jest posjetiti izložbu te pripomoći svojom donacijom. Izložba će se održavati 28. i 29. ožujka u galeriji Greta te ju je moguće posjetiti u vremenskom razdoblju od 9 do 20 sati. Na izložbi će biti izložena djela mladih potencijalnih umjetnika s Akademije likovnih umjetnosti što je jedan razlog više za otići.

Organizatorima ove izložbe je u cilju prikupiti 20 000 kuna, a sav višak sredstava bit će doniran u slične humanitarne svrhe.
Stoga, posjetite humanitarnu izložbu „Za mog tatu“ te svojom malom donacijom postanite veliki. Ukoliko niste u mogućnosti otići, podijelite event prijateljima i pomozite ovoj obitelji.

(Visited 76 times, 1 visits today)

Komentari