Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Humanitarni koncert u Vintageu: Prijatelji za Cicija

27.01.2017. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

U Vintage Industrial Baru 16. veljače održat će se humanitarni koncert pod nazivom Prijatelji za Cicija za Valentina Ciglara gdje će se skupljati sredstva za pomoć u liječenju i oporavku. Tom prigodom nastupit će Killed a Fox, Them Moose Rush, Kapetan Lobanja i Vod Smrti i Broken Rockers (Motörhead tribute band).

Prije nepunih godinu dana mladi je Valentin Ciglar mirno prelazio cestu preko označenog pješačkog prijelaza kada je na njega naletio automobil pri čemu je Ciglar zadobio ozljede opasne po život. Nakon deset dana probudio se iz kome i stanje mu se nekako stabiliziralo, no njegov oporavak nažalost traje izrazito sporo.

Svi koji znaju Valentina ističu kako se radi o čovjeku koji ima takvu životnu energiju kakvu posjeduju samo posebni ljudi. Uvijek je otvorena srca s najluđim idejama, najluđim pitanjima, kreativac i nezaustavljivi sanjar pun planova za budućnost o kojima je s najbližim prijateljima pričao samo dva dana prije tog nesretnog događaja. Svi njegovi planovi tada su postali samo jedna velika želja za oporavkom.

Pozivamo sve da okupljanjem u Vintageu podrže njegov oporavak i pomognu njemu i njegovoj obitelji kako bi Valentin imao svu potrebnu njegu i skrb te kako bi se što prije oporavio.

Killed a Fox

Za one koji su nekim čudom dosad uspjeli izbjegavati ovaj bend, recimo da se radi o vjerojatno najčuvanijoj, najglasnijoj i najenergičnijoj tajni hrvatske underground scene.

Momci iza sebe imaju dva albuma, od kojih je posebno impresivan drugi, “Spring of Sloth and Haze”, koji je pobrao svu silu hvalospjeva i od kritike i od publike. Uz iskustvo nastupanja s legendama kao što su Orange Goblin te Karma to Burn, ovaj vas bend nikako neće razočarati.

Them Moose Rush

Ovaj prog rock trio koji uspješno spaja retro i moderno rijetko koga ostavi ravnodušnim, a posebno su poznati po svojim furioznim live nastupima. Stoga nije ni čudno da su već osvojili pozornice najvećih domaćih festivala kao što su INmusic, Ferragosto Jam, Gričevanje, RockLive, Eurosonic Noorderslag (Nizozemska) i Krach am Bach (Njemačka), kao i one klupske.

Narednik Lobanja i V0d Smrti

Narednik Lobanja ustao je iz pakla 2006. godine. Od ustanka iz mrtvih, Narednik Lobanja i njegov Vod Smrti haraju ovom planetom, uništavajući svoje neprijatelje brzom i glasnom glazbom. Nema spasa za vas, smrtnici!

Minimalna donacija na ulazu u klub 20 kuna.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari