Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Synthpop duo najavio novi album

26.10.2013. Monika Savić
Foto: hurts_facebook.com/hurts.jpg

Foto: hurts_facebook.com/hurts.jpg

U intervjuu za Gigwise Hurtsi su otkrili da su počeli raditi na novom albumu te u kojem smjeru će krenuti. Treći album će biti nasljednik prethodno objavljenog ‘Exilea”.

”Za nas je to uvijek jako uzbudljivo jer nikada zaista ne znamo kuda idemo. Pretpostavljam da stvaramo pop glazbu, ali postoji puno različitih formi koje možemo preuzeti i nikad ne znamo gdje to ide, sve dok ne počnemo stvarati glazbu.”, izjavio je Hutchcraft. Dodao je i da fanovi neće dugo čekati na njegov izlazak. Podsjetimo, razmak između prethodna dva albuma bio je preko dvije godine. Hutchcraft je objasnio kako su tada bili ”pometeni”, ali da su sada potpuno posvećeni stvaranju nove glazbe.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Komentari