Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Synthpop duo najavio novi album

26.10.2013. Monika Savić
Foto: hurts_facebook.com/hurts.jpg

Foto: hurts_facebook.com/hurts.jpg

U intervjuu za Gigwise Hurtsi su otkrili da su počeli raditi na novom albumu te u kojem smjeru će krenuti. Treći album će biti nasljednik prethodno objavljenog ‘Exilea”.

”Za nas je to uvijek jako uzbudljivo jer nikada zaista ne znamo kuda idemo. Pretpostavljam da stvaramo pop glazbu, ali postoji puno različitih formi koje možemo preuzeti i nikad ne znamo gdje to ide, sve dok ne počnemo stvarati glazbu.”, izjavio je Hutchcraft. Dodao je i da fanovi neće dugo čekati na njegov izlazak. Podsjetimo, razmak između prethodna dva albuma bio je preko dvije godine. Hutchcraft je objasnio kako su tada bili ”pometeni”, ali da su sada potpuno posvećeni stvaranju nove glazbe.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Komentari