Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Synthpop duo najavio novi album

26.10.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: hurts_facebook.com/hurts.jpg

Foto: hurts_facebook.com/hurts.jpg

U intervjuu za Gigwise Hurtsi su otkrili da su počeli raditi na novom albumu te u kojem smjeru će krenuti. Treći album će biti nasljednik prethodno objavljenog ‘Exilea”.

”Za nas je to uvijek jako uzbudljivo jer nikada zaista ne znamo kuda idemo. Pretpostavljam da stvaramo pop glazbu, ali postoji puno različitih formi koje možemo preuzeti i nikad ne znamo gdje to ide, sve dok ne počnemo stvarati glazbu.”, izjavio je Hutchcraft. Dodao je i da fanovi neće dugo čekati na njegov izlazak. Podsjetimo, razmak između prethodna dva albuma bio je preko dvije godine. Hutchcraft je objasnio kako su tada bili ”pometeni”, ali da su sada potpuno posvećeni stvaranju nove glazbe.

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari