Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Iggy Pop i The Stooges završili snimanje novog albuma!

26.01.2013. Ana Šimac
www.facebook.com

www.facebook.com

Nezaboravni Iggy Pop i bend The Stooges završili su snimanje svojeg novog albuma naziva “Ready to Die”!
Bit će to prvi album koji su snimili nakon pauze od punih šest godina.
U editiranju i miksanju materijala pomogao im je Ed Cherney, koji otkriva da se na albumu radi o dobrim, starim Stoogesima i Iggyu koji svojim tekstovima promatra svijet oko sebe i točno zna što želi reći.

Budući da su neka od imena singlova na albumu “I Got a Job But It Don’t Pay Shit” i “Gun”, očito je da Iggy Pop ima koješta za reći i da je pomno isplanirao vrijeme i situaciju u kojoj će to, uz pomoć benda uz koji se proslavio, učiniti.
Materijal je sniman u San Franciscu i Miamiju, a ovo je prvi put da se bendu pridružio i Williamson, koji sa Stoogesima nije svirao sve od 1973. godine.

Sam Iggy je prošle godine ostvario svoj solo – projekt i objavio album covera, na kojem su se našli i hitovi Franka Sinatre i Edith Piaf, a marljivo radi i na dvostrukom CD-u s 36 singlova, nazvanom “Son of Rogue’s Gallery: Pirate Ballads, Sea Songs and Chanteys”, na kojem su se uz njega našle i zvijezde poput Johnnya Deppa, Courtney Love, Tom Waitsa i Patti Smith.
Željno iščekujemo novi album i ne sumnjamo da će nas Iggy i Stoogesi svojim žestokim stilom i upečatljivim tekstovima oduševiti!

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari