Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Iggy Pop i The Stooges završili snimanje novog albuma!

26.01.2013. Ana ŠimacVrijeme čitanja: 1 minuta
www.facebook.com

www.facebook.com

Nezaboravni Iggy Pop i bend The Stooges završili su snimanje svojeg novog albuma naziva “Ready to Die”!
Bit će to prvi album koji su snimili nakon pauze od punih šest godina.
U editiranju i miksanju materijala pomogao im je Ed Cherney, koji otkriva da se na albumu radi o dobrim, starim Stoogesima i Iggyu koji svojim tekstovima promatra svijet oko sebe i točno zna što želi reći.

Budući da su neka od imena singlova na albumu “I Got a Job But It Don’t Pay Shit” i “Gun”, očito je da Iggy Pop ima koješta za reći i da je pomno isplanirao vrijeme i situaciju u kojoj će to, uz pomoć benda uz koji se proslavio, učiniti.
Materijal je sniman u San Franciscu i Miamiju, a ovo je prvi put da se bendu pridružio i Williamson, koji sa Stoogesima nije svirao sve od 1973. godine.

Sam Iggy je prošle godine ostvario svoj solo – projekt i objavio album covera, na kojem su se našli i hitovi Franka Sinatre i Edith Piaf, a marljivo radi i na dvostrukom CD-u s 36 singlova, nazvanom “Son of Rogue’s Gallery: Pirate Ballads, Sea Songs and Chanteys”, na kojem su se uz njega našle i zvijezde poput Johnnya Deppa, Courtney Love, Tom Waitsa i Patti Smith.
Željno iščekujemo novi album i ne sumnjamo da će nas Iggy i Stoogesi svojim žestokim stilom i upečatljivim tekstovima oduševiti!

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari