Istaknuto
22.10.2018.

Knjige su odličan izbor u svakom slučaju! Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

17.10.2018.

U rubrici Nova glazba redovito izdvajamo najzanimljivije aktualne singlove i videospotove, a vi birate svog favorita.

Film

Inicijativa Warner Brosa: Vraćaju se Gremlini!

18.01.2013. Dario Dalmacija
Foto: Screenshot; Youtube

Foto: Screenshot; Youtube

Remakeovi filmova iz 80-ih popularni su u drugom desetljeću 21. stoljeća. Nakon Footloosa, Red Dawna, Mad Maxa, Judge Dredda i ostalih, iz Warner Brosa su objavili da su u pregovorima sa Spielbergovom produkcijskom kućom Amblin Entertainment, a tema pregovora je snimanje remakea Gremlina iz 1984. godine.

Podsjećamo, prvi film o Gremlinima djelo je redatelja Joea Dantea. Film je producirao Steven Spielberg, a scenarij potpisuje Chris Columbus.

Radnja filma prati Gizma, čudnovato biće koje je Randall Pletzer pronašao u kineskoj četvrti te ga je poklonio svom sinu za Božić. No, uz određena pravila – Gizmo se ne smije hraniti iza ponoći, ne smije doći u dodir s vodom i ne smije biti na jakom svjetlu jer će umrijeti. Međutim, Pletzerovi nisu shvatili ta pravila ozbiljno i nakon što Gizmo dođe u dodir s vodom iz njega se reproducira isto stvorenje, koje nije toliko umiljato kao Gizmo.

(Visited 94 times, 1 visits today)

Komentari