Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Inicijativa Warner Brosa: Vraćaju se Gremlini!

18.01.2013. Dario Dalmacija
Foto: Screenshot; Youtube

Foto: Screenshot; Youtube

Remakeovi filmova iz 80-ih popularni su u drugom desetljeću 21. stoljeća. Nakon Footloosa, Red Dawna, Mad Maxa, Judge Dredda i ostalih, iz Warner Brosa su objavili da su u pregovorima sa Spielbergovom produkcijskom kućom Amblin Entertainment, a tema pregovora je snimanje remakea Gremlina iz 1984. godine.

Podsjećamo, prvi film o Gremlinima djelo je redatelja Joea Dantea. Film je producirao Steven Spielberg, a scenarij potpisuje Chris Columbus.

Radnja filma prati Gizma, čudnovato biće koje je Randall Pletzer pronašao u kineskoj četvrti te ga je poklonio svom sinu za Božić. No, uz određena pravila – Gizmo se ne smije hraniti iza ponoći, ne smije doći u dodir s vodom i ne smije biti na jakom svjetlu jer će umrijeti. Međutim, Pletzerovi nisu shvatili ta pravila ozbiljno i nakon što Gizmo dođe u dodir s vodom iz njega se reproducira isto stvorenje, koje nije toliko umiljato kao Gizmo.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari