Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Najava – INK: Noćnoptično sranje, prepoznaj!

23.01.2013. Iva Lapić
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Gordan Radočaj, Inkognito Popara/Tintor Inkogović, čovjek koji je član glasovitog Sinestet kolektiva, suosnivač Elementala, član Doppler Efekta i Piratskog Radia 9, je nakon 15 godina  odlučio  okruniti svoju karijeru drugim solo albumom pod nazivom „ INK“.

Ova tri naoko beznačajna slova iza sebe kriju zanimljivu priču. Prvi put, 1995. godine, ta tri slova su se počela pojavljivati na fasadama grada podno Sljemena kada je Popara u društvu The Style Writersa zakoračio u grafiti vode, umjetnost koja ga je dovela do hip hopa. Ovaj album bit će objavljen na  web stranici Sinesteta 31.01. Promocija istog odvit će se u prostorima Kseta 15.02. Ulaznice će se moći kupiti na blagajnama Kseta po cijeni od 20 kn. Ulaz će biti otvoren od 21 sat.

Za sam nastup najavljeno je 10 gostiju: Alejuandro Buendija (TBF, također član Sinestet kolektiva), Magellano (Doppler Efekt, Sinestet), Nina Davis, Popay (PR9, Kingstoned Sound), Scriptor (Sinestet), Target (PR9, Tram 11), Yuri (St!llness) te Bendicood (40 industry), koji će izvoditi svoj album „Trokut“, a isti je radio u suradnji s AC3Pom (Sinestet) i zagrijati atmosferu prije početka nastupa samog Inkognita Popare. Najavljen je i grafiti umjetnik Modul koji će nahraniti naše oči umjetnošću koja je usko vezana za hip hop kulturu.

(Visited 73 times, 1 visits today)

Komentari